Amigoe | Puppy’s knuffelen tijdens Carf Meet & Greet

Puppy’s knuffelen tijdens Carf Meet & Greet

As zaterdag puppy’s knuffelen tijdens Carf Meet & Greet op de Beshiweg

Op zaterdag 20 februari organiseert Curaçao Animal Rights Foundation (Carf) een Meet & Greet waar allerlei puppy’s bijeen worden gebracht die geadopteerd kunnen worden. De Meet & Greet zal plaatsvinden tussen 10.00 en 11.45 uur aan de Beshiweg 1, achter Supermarkt Vreugdenhil in Dominguito.

Tijdens het evenement zullen vrijwilligers vragen over de verschillende honden beantwoorden en eventueel helpen met het maken van weloverwogen keuzes. De honden zijn allemaal gezond, ingeënt en gechipt en ook het steriliseren/ castreren is inbegrepen in de adoptievergoeding. Carf heeft momenteel meer dan 140 verwaarloosde en voormalige zwerfhonden onder haar hoede, maar draait nog altijd volledig op donaties en vrijwilligers.

“De opvangadressen van Carf zijn al overvol maar wij ontvangen dagelijks bericht van mensen die ons om hulp vragen om verwaarloosde honden en zwerfhonden op te vangen. Door middel van deze Meet & Greet hopen wij zo veel mogelijk honden van een adoptiegezin te kunnen voorzien zodat er weer ruimte vrij gemaakt kan worden voor andere hulpbehoevende honden”,

zegt Christina Sieperda, vrijwilliger bij Carf.

“Er zitten zulke geweldige honden in de opvang. Hoe meer er geplaatst worden, hoe meer andere honden gered kunnen worden.”

Carf draait volledig op donaties en vrijwilligers. Voor meer informatie kunt u bellen naar 526-7986 of mailen naar [email protected] gmail.com.

Bron: Amigoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *