Amigoe | Reconstructiewerkzaamheden Weg naar Westpunt hervat

Reconstructiewerkzaamheden Weg naar Westpunt hervat

Reconstructiewerkzaamheden Weg naar Westpunt hervat

WILLEMSTAD — De hervatting van de reconstructiewerkzaamheden aan de Weg naar Westpunt ter hoogte van Tera Kòrá vindt aanstaande maandag plaats.

Voor de reconstructiewerkzaamheden, die in samenwerking met de uitvoeringsorganisatie Openbare Werken (OW) en de technische afdeling van de verkeerspolitie door aannemer de Curaçaose Wegenbouw Maatschappij (CWM) zullen worden uitgevoerd, staat een periode van ongeveer acht maanden gepland.

De werkzaamheden zullen de volgende componenten bevatten:

“Het waarborgen van de verkeersveiligheid in het dichtbevolkte gebied waar ook een groot aantal bedrijven gevestigd is; De aanleg van trottoirs voor voetgangers; De aanleg van een verhoogd kruispunt; Een afscheiding creëren van de weg; Reparatie/vernieuwing van de aanwezige straatverlichting en vernieuwing van het wegdek middels het aanbrengen van een nieuwe asfaltlaag.”

Gedurende de wegwerkzaamheden zal het verkeer via bordaanduiding en door plaatsing van oranje tonnen langs alternatieve routes worden omgeleid. Het VVRP-ministerie, de OW-uitvoeringsorganisatie en de verkeerspolitie verzoeken de automobilisten dan ook rekening te houden met de gewijzigde situatie en behoedzaam te rijden.

De betrokken partijen uiten bij voorbaat hun dank aan de bevolking voor ‘het tonen van begrip en de te verlenen medewerking’.

Bron: Amigoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *