Amigoe | Start bouw megamall Jan Noorduynweg

Start bouw megamall Jan Noorduynweg

Start bouw megamall Kooyman, La Curacao en Ford op Jan Noorduynweg

WILLEMSTAD — Op het terrein aan de Jan Noorduynweg tussen Burger King en Caribbean Motors moet over een paar jaar een groot winkelcentrum met boulevard zijn verrezen.

Donderdag werd het startsein gegeven door minister van Infrastructuur, Earl Balborda (PNP). De bedrijven die in het project investeren zijn Kooyman, La Curaçao en Prestige Ford.

De financiering wordt gedeeld met de overheid, die de aanleg van de infrastructuur voor haar rekening neemt. De bouw van het winkelcentrum is voor rekening van de investeerders.

Het gaat om 4,5 hectare overheidsterrein waarvan 2 hectare is bestemd voor de gebouwen en 2,5 hectare voor de aanleg van de infrastructuur, inclusief een parkeerterrein voor ruim 600 auto’s.

De plannen voor dit project begonnen al in 2007. Het doel is om het gebied aantrekkelijk te maken voor zowel ondernemers als klanten. Een van de onderdelen is de aanleg van een wandelboulevard die de winkels met elkaar verbindt en waarlangs ook horecagelegenheden moeten komen in dit megaproject.

Bron: Amigoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *