Amigoe | Toekomst Plaza niet duidelijk

Plaza Hotel Punda | Foto Persbureau Curacao

Plaza Hotel Punda | Foto Persbureau Curacao

WILLEMSTAD — Nadat dinsdag de stroomvoorziening van het Plaza Hotel door nutsbedrijf Aqualectra vanwege uitstaande rekeningen werd afgesloten, kon de eigenaar van het hotel, Layne Rachowicz, in een gesprek met de voorman van de vakbond voor horecapersoneel (Horecaf) Kenneth Valpoort, ‘geen uitsluitsel geven over de toekomst van het hotel’.

Valpoort: “Ik heb gisteren het hotel bezocht en onze bezorgde leden op de werkvloer gesproken. Ook is er een ontmoeting geweest met de eigenaar, die vertelde dat er een termijn voor betaling van 30 dagen is gesteld en dat hij over hoe verder na die 30 dagen, geen duidelijkheid kan verschaffen.”

Zoals gisteren gemeld werd de stroomvoorziening door Aqualectra in de avonduren weer hervat, waarbij ingewijden meldden dat dit na bemiddeling van onder meer de minister van Economische Ontwikkeling, Eugene Rhuggenaath (PAR), tot stand kwam.

Zoals bekend verkeert het hotel al geruime tijd in zwaar financieel weer en is er al twee jaar een verkoopproces van het hotel gaande.

Bron: Amigoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *