Amigoe | Veel tips moord Zuid-Bonam

Veel tips moord Zuid-Bonam

Veel tips moord Zuid-Bonam

WILLEMSTAD — De politie krijgt veel tips binnen over het incident in Zuid-Bonam afgelopen zondagavond laat, waarbij de 35-jarige vrouw Cristina Barry werd doodgestoken in de tuin van haar woning. Dat zei politiewoordvoerder Imro Zwerwer desgevraagd tegen de Amigoe. Of die tips zullen leiden tot aanhouding van de dader(s) wilde hij vooralsnog niet zeggen. “Het betreft een lopend onderzoek, waardoor ik niet in details kan treden over de binnengekomen informatie, die inmiddels al veel is.” Het slachtoffer kwam in de late uren thuis aanrijden, toen ze werd aangevallen door één of meerdere personen, blijkt uit het preliminair onderzoek van de politie.

De verpleegkundige van het St. Elisabeth Hospitaal liep bij de worsteling met de dader(s) diverse steekwonden op. De politie neemt aan dat er een gewelddadige worsteling was, aangezien diverse tassen van het slachtoffer overal in de tuin van de woning aan de Kaya Misa Alegre zijn gevonden. Bovendien werd ook de auto van de vrouw bij de plaats delict aangetroffen. Jarenlange ervaring leert, zoals deze krant afgelopen maandag al naar voren bracht, dat dit wellicht geen overval was. Dit gezien het feit dat de vrouw meerdere malen werd gestoken en de daders diverse waardevolle spullen achterlieten. De politie sluit natuurlijk helemaal niets uit bij het onderzoek, benadrukte Zwerwer eerder desgevraagd. “Wij weten niet wat er is gebeurd, dus kan de politie in dit vroege stadium niet zeggen dat dit geen overval was.”

De echtgenoot van de vrouw en tevens een stel dat daar woont, waren thuis toen de vrouw werd doodgestoken. Volgens de politie zag geen van hen iets, ook de buren niet vanwege de hoge muren. Zwerwer eerder: “Haar man zat binnen. Zij hebben enkele honden in de tuin die volgens hem de hele dag blaffen, waardoor hij niet direct is gaan kijken wat er aan de hand was. Op een gegeven moment besloot hij toch te gaan kijken en trof hij het levenloze lichaam van zijn vrouw aan.” Toen werd de politie gebeld en uiteindelijk constateerde de politiearts de dood van de vrouw. Het lichaam is in beslag genomen voor lijkschouwing.

Bron: Amigoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *