Amigoe | Vergadering met schuldeisers Perret Gentil uitgesteld

Roli Perret Gentil diep in het rood

Roli Perret Gentil kan schuldeiseres nog steeds niet betalen

WILLEMSTAD — De verificatievergadering in de faillissementszaak van Roland ‘Roli’ Perret Gentil is vanmorgen uitgesteld tot 15 juni.

De verificatievergadering is het moment waarop de schuldenlijst met vorderingen door de rechtbank wordt vastgesteld. Deze schuldenlijst is de basis voor betaling aan de debiteuren. Na de verificatievergadering kan een vordering niet meer worden ingediend.

De bewindvoerder van Perret Gentil is advocaat Remco van Arkel. December vorig jaar kreeg Perret Gentil voorlopig uitstel van betaling. Hij kreeg tot vandaag de tijd om orde op zaken stellen en met zijn schuldeisers te onderhandelen over een akkoord.

Perret Gentil richtte op 7 maart 2013 nieuwssite Notisia360 op. Na een rustige start breidde hij snel de website uit en trok hij een relatief grote redactie en een groep programmamakers aan. In juni 2014 stopte Perret Gentil alle activiteiten van Notisia360 en stuurde iedereen naar huis. Hij liep ongeveer twee maanden achter met het uitbetalen van de salarissen.

Bron: Amigoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *