Amigoe | Verspreiding vuilniszakken carnaval werpt vruchten af

Fundashon Kòrsou Limpi Bunita

Fundashon Kòrsou Limpi Bunita

WILLEMSTAD — Fundashon Kòrsou Limpi Bunita (FKLB) heeft dit jaar samen met Selikor ruim 10.000 vuilniszakken verspreid langs de carnavalsroute. Dit heeft volgens de twee organisaties positieve resultaten opgeleverd.

Dit jaar was het tweede jaar op rij dat de vuilniszakken op strategische plekken aan de dranghekken op de carnavalsroute werden vastgeknoopt. Bij het ophalen van het vuil heeft Selikor goed gevulde vuilniszakken aangetroffen. Ook een groot deel van de stellages heeft voor de optochten vuilniszakken gekregen. Deze werden na afloop langs de kant van de weg gezet, zodat het vuilophaalbedrijf deze mee kon nemen.

In totaal werden er 8.750 vuilniszakken aan dranghekken vastgemaakt. Daarnaast zijn er 1.500 extra zakken aan verschillende stellages en carnavalsgroepen uitgedeeld. FKLB en Selikor zijn tevreden over de manier waarop het publiek en de carnavalsgroepen gebruik hebben gemaakt van de vuilniszakken tijdens de verschillende optochten. Ook geven FKLB en Selikor een pluimpje aan de jongeren van de Brigada di Seguridat i Formashon, die hebben geholpen bij het vastknopen van de zakken.

Bron: Amigoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *