Amigoe | Vijfde arrestatie fatale roof Blue Bay

Vijfde man aangehouden in zaak Franky’s moord

Vijfde man aangehouden in zaak Franky’s moord

WILLEMSTAD — De politie heeft vanmorgen de 34-jarige G.D.S. opgepakt in verband met de fatale roof op Fransisco ‘Franky’s Stul’ Ignacia (74) in december vorig jaar. Hij is de vijfde man die in deze zaak is opgepakt.

Tijdens de arrestatie in het huis van de verdachte in Westpunt heeft de politie verschillende objecten in beslag genomen. Deze objecten zijn volgens de politie van belang voor het onderzoek dat nog steeds gaande is.

Zoals bekend zijn eerder vier verdachten, waaronder een bewaakster van Blue Bay, opgepakt in deze zaak. De politie ontdekte de overval nadat de centrale meldkamer op die bewuste dag rond kwart voor twaalf een melding binnenkreeg over een verdacht voertuig dat geparkeerd stond bij het voetbalveld in Scherpenheuvel. De agenten vonden daar een jeep die niet op slot was en startten direct met een onderzoek. Daaruit bleek dat de eigenaar in Blue Bay woonde en de agenten besloten naar die woning te gaan voor nader onderzoek.

In het huis troffen ze Ignacia en een andere man aan. Beiden waren aan hun handen en voeten vastgebonden en hun mond was dichtgeplakt. Ignacia gaf geen teken van leven meer en de politiearts constateerde vlak daarna zijn dood. De politie wist dat daar sprake was geweest van een fatale overval, aangezien het voertuig van de eigenaar gestolen was.

Ignacia was bekend op het eiland. Hij werd ‘Franky Stul’ genoemd. Hij was eigenaar van Franky’s Chair & Table Center aan de Hispañolaweg in Buena Vista en aan de Sta. Rosaweg, en verleende sinds 1984 zijn diensten aan organisatoren van feesten.

Bron: Amigoe

3 Reacties op “Amigoe | Vijfde arrestatie fatale roof Blue Bay

  1. Rare foto. Rare man.

  2. Ik weet niet waar deze foto genomen is, maar mijn partner komt daar in ieder geval niet.

  3. Vind het een vreemde zaak. De man leefde als een god in weelde. Dat kan niet uit de verhuur van wat krakkemikkigge rottende houten stoeltjes voor een dubbeltje per dag zijn gekomen.

    Het lijkt mij meer een witwastoko. Er wordt cash betaald, een dubbeltje ontvangen en 1 gulden als omzet gerapporteerd: gevolg: 90 cent witgewassen.

    De foto zegt genoeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *