Amigoe | Vrouw (35) doodgestoken

Vrouw (35) doodgestoken

Vrouw (35) doodgestoken

WILLEMSTAD — Het levenloze lichaam van de verpleegkundige Cristina Elisabeth Barry (35) werd gisteravond laat door de politie in de tuin van een woning in Zuid-Bonam aangetroffen, nadat de centrale meldkamer een melding hierover kreeg.

In de media werd gesproken over een fatale overval. Details over deze zaak zijn nog niet beschikbaar, maar ervaring leert dat dit waarschijnlijk geen overval was.

“Dat weten wij in dit vroege stadium niet, maar wij sluiten helemaal niets uit”, zegt politiewoordvoerder Imro Zwerver desgevraagd.

Uit een preliminair onderzoek van de politie blijkt dat de vrouw, vlak nadat zij thuis aan kwam rijden, door één of meerdere onbekende personen werd neergestoken. De politie vond diverse tassen overal in de tuin van de woning, gelegen aan de Kaya Misa Alegre. Dat is een indicatie dat er geweld is gebruikt, aldus de politie. Ook de auto van de vrouw werd aangetroffen, die hadden de dader(s) niet meegenomen.

De echtgenoot van de vrouw en tevens een stel dat daar woont, waren thuis toen de vrouw werd doodgestoken. Niemand zag iets en niemand weet verder ook wat er is gebeurd. Ook de buren niet, vanwege de hoge muren, aldus Zwerver desgevraagd.

“Haar man zat binnen. Zij hebben enkele honden in de tuin die volgens hem de hele dag blaffen, waardoor hij niet direct is gaan kijken wat er aan de hand was. Op een gegeven moment besloot hij toch te gaan kijken en trof het levenloze lichaam van zijn vrouw aan.”

Toen werd de politie gebeld en uiteindelijk constateerde de politiearts de dood van de vrouw. Het lichaam is in beslag genomen voor lijkschouwing.

Bron: Amigoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *