Asjes bezoekt wijk Gibraltar

gibralta-1Willemstad – Als teken dat de regering Asjes er alles aan gelegen is om de achterstandswijken vooruit te helpen, heeft premier Ivar Asjes een bezoek gebracht aan de wijk Gibraltar. Zo maakte de premier kennis met de directie van Fundashon Gibraltar Uní die in 2009 werd opgericht om te helpen met de wijkverbetering.
Na 2009 werd begonnen met de voorbereidingen voor een cultureel centrum in de wijk.
De werkzaamheden voor dit te bouwen centrum hebben lang stil gelegen, maar Asjes kondigde aan dat deze binnen vier weken hervat zullen worden.

Premier Asjes bezocht de wijk Gibraltar en sprak met de stichting over de vorderingen in de wijk en nam de tijd voor buurtbewoners. FOTO’S REGERING CURAÇAO

Premier Asjes bezocht de wijk Gibraltar en sprak met de stichting
over de vorderingen in de wijk en nam de tijd voor buurtbewoners.
FOTO’S REGERING CURAÇAO

Ook wordt er begonnen met de aanleg van een sportveld voor kinderen.

,,Vandaag tonen we het bewijs dat de bevolking er zeker van kan zijn dat er een regering is die naar de inwoners zal luisteren om zo samen te werken aan een betere kwaliteit van leven in onze wijken”

, aldus Asjes.
Reda Sosial is momenteel informatie van Domeinbeheer aan het bestuderen om te kijken of de mogelijkheid er is om ook een speeltuin voor kleine kinderen aan te leggen, aldus de premier.
Ook heeft Reda Sosial het voortouw genomen om de wijk schoon te maken.
Deze schoonmaakwerkzaamheden zullen samen met de bewoners gedaan worden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *