Asjes: ‘Geen tijd voor ridicule voorstellen Bosman

Bron: Versgeperst

Asjes05092013CURAÇAO – Aan de voorgestelde verandering door VVD-Tweede Kamerlid André Bosman van het paspoort wil premier Ivar Asjes geen tijd verspillen. “We hebben het druk genoeg, dus we gaan geen tijd verspillen aan dit soort ridicule voorstellen van een Tweede Kamerlid”, aldus Asjes. Dat zei de premier tegen Radio Hoyer 2.

Hij vindt dat hij beter bezig kan zijn met de vooruitgang van Curaçao in plaats van te reageren op een voorstel zonder basis dat alleen maar bedoeld is om aandacht te vragen.

Samenwerking Colombia
Asjes sprak gisteren tijdens de wekelijkse persconferentie over verschillende onderwerpen. Zo kwam het bezoek van koning Willem Alexander en Maxima aan bod waarbij hij hen vergezelde naar Colombia en Venezuela. In Colombia werd een Memorandum of Understanding ondertekend waarin beide landen afspraken maken om samen te werken op ondermeer het gebied van toerisme, energie, economie en landbouw.

Toekomst raffinaderij
In Venezuela werd met onder andere minister Ramirez van Energie en voorzitter van PdvSA gesproken. Tijdens dat gesprek kwam de Isla-raffinaderij ter sprake en ook de de Cadivi problematiek werd besproken. Voor de Isla-raffinaderij is op Curaçao een multidisciplinair team onder leiding van KPMG samengesteld. Dat team gaat werken aan het toekomsttraject van de raffinaderij.

Asjes vertelt over het bezoek aan Colombia en Venezuela

To Top

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *