Hoyer2 | Asjes: ‘Rosaria onethisch in interview’

Asjes05092013Willemstad – Minister-president Ivar Asjes is verbolgen over een radio-interview dat PAIS-voorman Alex Rosaria vanochtend heeft gegeven. In het bewuste interview liet Rosaria weten dat hij het oneens is met de benoeming van Jose van den Wall-Arnemann als directeur van Refeneria di Korsou (RdK).

Advertentie

In de Ministerraad werd gisteren akkoord gegaan met de benoeming van Van den Wall-Arneman, maar de drie PAIS-ministers stemden tegen. PAIS is het oneens met de beslissing Van den Wall-Arnemann aan te stellen bij RdK, aangezien er volgens de partij een andere, betere, kandidaat uit de selectieprocedure naar voren is gekomen.

In de wekelijkse persconferentie van de Ministerraad zei een geagiteerde Asjes het onetisch te vinden dat ‘een politicus’ vanochtend in een radio-interview de kandidaten voor de functie met naam en toenaam noemde. Verder had Asjes het over leugens die verkondigd waren, maar na vragen van collega Rick Hart bleef onduidelijk welke leugens Asjes nou eigenlijk bedoelde.

Ivar Asjes.
In het Papiamentu zegt Asjes dat de eis van een W.O.-geschoolde kandidaat, zoals genoemd door Rosaria, niet in de functiebeschrijving voor zou komen. Verder zei de premier dat alledrie kandidaten even geschikt zouden zijn bevonden.

bron: Radio Hoyer2

Advertentie

back home

0 Reacties op “Hoyer2 | Asjes: ‘Rosaria onethisch in interview’

  1. haha onethisch.
    Hij vergeet erbij te zeggen dat het onethisch was geld van de belastingbetaler te gebruiken voor oversized maatpakken. Je moet maar durven. De schaamte is de man al lang voorbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *