Asjes: ‘Zwaar eerste jaar’

2014 06 05 - Minister President Ivar Asjes

Premier Ivar Asjes: ‘Zwaar eerste jaar’

CURAÇAO – Het kabinet Asjes zit morgen één jaar in het zadel. Op vragen van Radio Hoyer 2 tijdens de wekelijkse persconferentie van de ministerraad zei premier Ivar Asjes dat het een zwaar jaar is geweest.

“De uitvoering van beslissingen die genomen worden, gaat niet zo snel. Dat zien we graag anders en daar werken we aan.”

De reden dat dingen blijven liggen, heeft volgens Asjes te maken met de vele regels waarmee rekening gehouden moet worden.

“Niet elk ministerie weet hoe ze ten alle tijden snel met de regels om moeten gaan. Dan gaan dingen langer duren dan noodzakelijk”, vertelt de premier.

De oplossing die Asjes geeft is dat iedereen samenkomt en meer gemeenschappelijk gaat adviseren en werken.

Ivar Asjes in gesprek met Rick Hart.

 

Bron: Versgeperst

2 Reacties op “Asjes: ‘Zwaar eerste jaar’

  1. Abraham Mossel

    Meneer Asjes een advies en die hoef je niet te kopen maar die krijgt u gratis, leg in het vervolg uit in een normale taal uit aan het volk wat je bedoeld ” of dat moet U over laten aan Hakim, Jamooladin, _ co ` “geen duren woorden die het mondie volk niet begrijpt. En wat betreft het zwaarste jaar betreft dat is nog niet gewogen, daar de weegschalen bij CAP en het asfaltmeer defect zijn, zoals u begrijpt is er niks te wegen, zelfs U niet. Ps steek dat maar eens in die zakken van uw nieuwen pakken die u aan heeft.

  2. Abraham Mossel

    Meneer Asjes een advies en die hoef je niet te kopen maar die krijgt u gratis, leg in het vervolg uit in een normale taal uit aan het volk wat je bedoeld ” of dat moet U over laten aan Hakim, Jamooladin, _ co ` “geen duren woorden die het mondie volk niet begrijpt. En wat betreft het zwaarste jaar betreft dat is nog niet gewogen, daar de weegschalen bij CAP en het asfaltmeer defect zijn, zoals u begrijpt is er niks te wegen, zelfs U niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *