Bewoners klaar met Aqualectra

 

Ieder weekend is het prijs en eigenlijk iedere dag is er wel een terugval van de waterdruk. In de regio Bonam/Jongbloed/- Cas Cora maakt Aqualectra het wel erg bont!

Sinds januari bellen bewoners bijna dagelijks om te klagen, maar verwijzingen naar personeelsleden blijken niet te werken, want deze personen zijn dan net aan het werk op locatie en dus onbereikbaar.

En wat heeft het voor zin om maandag te bellen als er op zaterdag en zondag geen water is? Ieder weekend is er ‘s morgens tussen 8.00 en 10.00 uur zo weinig waterdruk dat er nauwelijks iets uit de kraan komt. En  om over bruin water nog maar niet te spreken. De storingsdienst geeft aan dat er een probleem is en dat er aan gewerkt wordt, blijkbaar al drie maanden! De opgetrommelde diensten in het weekend weten ook niet wat ze ermee aan moeten, ze rommelen een beetje aan de meter en komen rond 13.00 uur nog een keertje kijken en ja, dan is het probleem al opgelost en ze gaan weer. Navraag in de buurt levert verschillende reacties op over tekort aan waterdruk en bruin water, wat vooral in het weekend grote problemen oplevert. Maar een oplossing voor het probleem lijkt nog ver weg. Een oud-medewerker meldde al eerder dat een hogere druk het verouderde leidingnetwerk helemaal niet aankan, dus dat het probleem onmogelijk op korte termijn op te lossen valt. Erg fijn voor de bewoners, die ‘s avonds emmers moeten vullen om ‘s morgens te kunnen baden.

Ingezonden

Arthur Hogesteger

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *