Bewoners Suffisant in schok na schietpartij

PolitieWILLEMSTAD — De bewoners van Suffisant reageren geschokt op een schietpartij in hun wijk, waarbij tientallen schoten zijn gelost. De politie weet nog niet veel over deze schietpartij. Zo is nog niet bekend hoeveel personen hierbij betrokken waren en wat de aanleiding was van de schietpartij.
Volgens getuigen gaat het hier waarschijnlijk om een poging tot afrekening in verband met een bende-oorlog. Een onderzoek moet dit echter uitwijzen.

Advertentie

De centrale meldkamer kreeg gisteren om vijf voor elf in de ochtend een melding over de schietpartij binnen.
Getuigen hoorden de schoten en zagen bij de kruising Zuiderzeestraat en IJselmeerstraat dat onbekenden uit twee voorbijrijdende voertuigen op elkaar schoten.
Eenmaal daar troffen de agenten meer dan tien lege patronen op straat aan.
Die zijn in beslag genomen voor nader onderzoek.
Bewoners in de buurt zijn nog geschokt.
Een bejaarde vrouw, die anoniem wil blijven, vertelt dat ze in haar kamer was, toen zij de schoten hoorde en dacht dat overvallers haar woning waren binnengedrongen.
Ze kan nog steeds niet geloven dat de criminaliteit op Curaçao met de dag stijgt en roept de regering op om zo snel mogelijk de nodige beslissingen te nemen om het stijgende aantal overvallen en schietpartijen de kop in te drukken.

De politie is nog altijd op zoek naar de daders.
Belangrijke tips kunnen gemeld worden via de telefoonnummers 917 of de anonieme tiplijn 108.

To Top

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *