Curacao.nu | Bezorgde burgers en oud politici sturen brief aan de Nederlandse Minister-president

Persbureau Curacao

Hans De Boer, NS-president Roger van Boxtel, Jörgen Raymann, oud-president van de Nederlandse Bank Nout Wellink, oud-PvdA-Kamerlid John Leerdam, VVD-prominent Ed Nijpels, CDA’er Herman Wijffels en GroenLinks-senator Paul Rosenmöller

De huidige situatie in het Koninkrijk gaat velen aan het hart. Vandaag werd onderstaande oproep verstuurd aan de Nederlandse Minister-president Rutte.

De oproep komt van “velen in Nederland” waaronder Jandino Asporaat maar ook Ed Nijpels en Alexander Pechtold.

Bron: Curacao.nu

4 Reacties op “Curacao.nu | Bezorgde burgers en oud politici sturen brief aan de Nederlandse Minister-president

 1. Dick Bosman

  Alleen met wederzijdse vertrouwen kan de toekomst van Curacao veilg gesteld worden…..

 2. We demonstreren tegen Sinterklaas maar willen wel dat Nederland Sinterklaas gaat spelen

 3. Hi Roberto

  Je hebt helemaal gelijk. Ongepaste bemoeizucht op het verkeerde moment en van de verkeerde mensen die goede sier willen maken.
  Geldverstrekking door NL aan Cur is een zakelijke aangelegenheid tussen twee regeringen binnen het Koninkrijk. Uiteraard stelt NL eisen aan het overmaken van vele miljoenen die ze de eerstkomende eeuwen wsl niet terugkrijgen.
  Als Curaçao ervoor kiest om een waardeloos plan in te dienen om aan de voorwaarden te voldoen is dat haar probleem.

  We gaan het de komende week zien

  ASO

 4. Hallo jongens, wij hebben jullie hulp en raad, en bemiddeling helemaal niet nodig. Toen wij het echt nodig hadden waren jullie in geen velden en wegen te bespeuren. Jullie doen alsof jullie de grootste weldoeners van en voor Curacao zijn. Jullie willen degenen zijn die zich door hun goedheid onderscheiden, die hartelijk, behulpzaam, attent, barmhartig en weldoeners zijn, die zich geliefd maken, en hun goedheid kan iemands (Nederland) hart in voldoende mate raken dat hij (Nederland) misschien zelfs bereid zou zijn hem (Curacao) alles te “geven” en zelfs voor hem (Curacao) te sterven. Het is jullie zaak niet, blijf buiten en bemoei jullie met jullie zaken, jullie eigen familie. Kom er niet tussen. Nergens, maar ook nergens staat geschreven dat Nederland Curacao niet wil helpen, tuurlijk wil Ma Nederland helpen, maar op Ma’s eigen manier, op Ma’s vereisen en voorwaarden. Als jullie geld bij de bank willen lenen, zeg de bank dan: asjeblieft, hier is het geld, neem het maar mee en u mag zelf bepalen wanneer u wilt betalen? Jullie willen nu ten overstaan van heel Nederland en Curacao in the picture komen te staan, dat er boeken over jullie worden geschreven, films over jullie worden gemaakt. Jongens, ga airconditioning verkopen op de Noordpool, of verwarming verkopen in de woestijn. Wij hebben jullie hulp niet nodig. Hebben jullie niets anders te doen? Ga lekker vissen. Duizend bommen en granaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *