Blog Arthur Donker | Comedy Central is hier niks bij

Arthur Donker – lachen op deze klip

De hele regering is in rep en roer omdat een slimme zakenman een lading goedkope diesel heeft geimporteerd. Ze liepen alle media af, stuurden MEO op af en een minister EISTE zelfs dat de lading diesel binnen twee weken van het eiland af moest en natuurlijk beweerden de mensen van Curoil dat de diesel van mindere kwaliteit was en niet aan de standaard normen van Curoil voldeed.

Het leuke is dat de zelfde laboratorium die de diesel van Curoil test deze ook heeft getest en hun goedkeuring aan heeft gegeven. Dus wat is er loos dat de regering zo in paniek is??

De importeur heeft aan alle eisen en regeltjes die diezelfde regering eist voldaan en alle invoerrechten, accijnzen etc betaalt en nu schijnt dat niet goed te zijn en komen ze met allerlei excuses en verzinsels om te voorkomen dat deze goedkope lading op de markt komt.

Vandaag beweert mevrouw Camelia Romer opeens dat omdat de trucks wat olie gelekt hadden zij niet aan de milieunormen voldoen. Ik lag gelijk aan flarden toen ik dat las, de hypokriek! Als je toch gaat “cherry picking” zoals dat heet doe het dan over de hele linie. Bijvoorbeeld het jarenkang storten van zwart water in de zee bij shut, niet vergeten de asbest berg op het isla terrein, storten van rioleringwater bij Jan Thiel, noem naar op, legio voorbeelden.

Waarom juist nu Curoil zo fanatiek verdedigen? Omdat jaren lang al die regerings NV’s sociale parkeerplaats waren voor onbekwame politieke vriendjes die tegen een riante salaris als dank je we daar konden zitten.

En nu is er LEGALE concurentie , wat ze niet kunnen stoppen, en zien ze nu hun paradijsje in elkaar storten.

Dus mevrouw Camelua Romer, kom met een beter excuus want waar u vandaag mee gekomen bent is een zielig excuus om uw politieke vriendjes te verdedigen.

Ik kan mij nog herinneren dat Paul Wederfoort jaren geleden vocht tegen de isla omdat de bezine die ze leverden ver beneden de pijl lag en niet op internationaal niveau lag en de automobilisten daar last van hadden! Toen heeft de regering ook alles uit de kast gehaald alleen om later te accepteren dat Paul gelijk had.

Opeens tillen we zwaar aan milieu en kwalitiet terwijl er 20.000 mensen jaren lang dodelijke rook van de isla in ademen en niemand daar een vinger naar uit durft te steken ook niet mevrouw Camelia Romer.

Ik blijf écht lachen op deze klip!

Arthur Donker

7 Reacties op “Blog Arthur Donker | Comedy Central is hier niks bij

 1. Ik kan goed begrijpen, dat als een regering het eea aan zijn laars lapt, dat anderen dat ook doen. Maar je moet in het geval van deze ondernemer toch bij jezelf gaan denken van: Ik ga goedkoop olie invoeren en volgens de regels opslaan en verkopen. Kan niemand mij iets maken. Als iemand anders in de sloot springt, spring jij er toch ook niet in?
  Dit is ook weer een geval van welles/nietes. Zo komen we nooit van die kleuterschool mentaliteit af.
  En mevr Romer heeft de macht in handen en zal aanblijven op haar voorwaarden. Je kan niet van haar winnen, maar wel van haar verliezen. Ze trekt alle registers open die tot haar beschikking staan.

 2. @matie
  Wie is Franklin Sluis?

 3. Hebben we eigenlijk een milieuwet ?
  Belangen verstrengeling heet dat .
  Je krab mijn rug ik krab de jouwe .
  Nos bon yunan di korsou .

 4. @Joep, Onze Kennedy doet gewoon mee met plaatsen van vriendjes en hij doet weinig om corruptie aan te pakken.

 5. Franklin Sluis had een veroordeling aan zijn broek hangen omdat hij op grote schaal auto’s ging importeren uit Miami en had gegevens van mensen gebruikt die in werkelijkheid geen auto hebben besteld F.Sluis heeft gefraudeerd met de indentiteits gegevens
  Omayra Leeflang comper F.Sluis kreeg generaal pardon ze zei die man is een proffessionaal Om is par.par is OM dus werd F.Sluis directeur van Post nv daar schijnt niet veel te halen dus maar naar Bureau Telecommunicatie en Post Blijft naar alle waarschinlijkheid meer a/d strijkstok hangen.

 6. Joep Meloen

  De reactie van Romer laat zien hoever de corruptie is doorgedrongen in onze maatschappij.
  Zou Ruggenaath daar niet een einde aan maken ?

 7. Ik heb uit betrrouwbare bron vernomen dat Bureau Post directeur Franklin Sluis tegen Suzy Romer gezegd heeft dat hij nu wel genoeg nutteloze vriendjes van Alvin Daal geplaatst heeft.

  Misschien kan Daal er nu paar kwijt bij de diesel importeur, in ruil voor een importvergunning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *