Blog Arthur Donker | Ik wil geen katholiek meer zijn maar dat mag niet van de bisschop!

Arthur Donker – lachen op deze klip

Als je als kind gedoopt bent, omdat jouw ouders ook door hun ouders gedwongen werden gedoopt en je wil als volwassenen uitgeschreven worden uit het register van de katholieke kerk KAN DAT NIET!
Volgens onze eigen bisschop Mons. Secco kan dat niet, eenmaal katholiek altijd katholiek, terwijl bij navraag bleek het wel degelijk te kunnen alleen moet je je uitschrijven bij de kerk waar je gedoopt was.

Toen Mons. Secco aan de persoon vroeg waarom zij uitgeschreven wenste te worden en zij zei dat zij niet geassocieerd wilde zijn met een organisatie die bekend staat dat het kindermisbruik tolereert kreeg ze als antwoord van onze geliefde bisschop: “Wij kunnen niet oordelen, alleen God kan dat doen!” “Ze hebben allemaal hun zwakheden”

Met andere woorden wij mogen die pedopastoors niet beoordelen, erger nog, er is een andere die de onschuldige kinderen de schuld geeft van hun “zwakheden” en een derde die niet zeker weet of kindermisbruik wel een crime is. En dit zijn de mensen “van God” Maar niemand heeft het over de onschuldige kinderen!
Als wij denken dat het alleen maar in het buitenland gebeurt vergissen we ons, HIER GEBEURT HET OOK alleen denken we nog steeds dat de pastoors hier “heilig” zijn en niets kwaads kunnen doen, niet alleen de pastoors, ook de fraters en vergeet de sadistische en gefrustreerde nonnen niet want die konden er ook wat van. Ik heb nog steeds een oor wat groter is dan de andere omdat een non mij zo hard aan getrokken had dat het kraakbeen eruit kwam.

Hoeveel pastoors die hier kinderen misbruikten en als het “per ongeluk” naar buiten kwam, waren ze opeens verdwenen en overgeplaatst naar andere eilanden of landen zoals het binnenland van Brazilië waar iedereen in zijn blootje loopt of een ander Caribische eiland wat bekend staat vanwege hoge graad incest of worden benoemd als hoofd in een kinderopvang centrum het liefst voor dakloze zwervertjes.

Laatst in Peru waren er 1300 pastoors aangeklaagd voor kindermisbruik, nu in Duitsland een heel schandaal. Hier worden de seks zaken waar een pastoor bij betrokken is achter gesloten deuren behandeld, kijk maar naar de laatste zaak van de pastoor die als gevolg van sekspelletjes was overleden en twee jongens nog daarvoor vastzitten. Men praat daar niet over omdat het “mensen van God “ zijn.

Dat geeft hun het recht om van onschuldige kinderen misbruik te maken, kinderen die in hun vertrouwen en hun op handen dragen worden misbruikt om hun lusten te botvieren want ze weten dat ze toch door meneer de bisschop beschermt worden en dat hij de volgende dag met een excuus zoals “ Hij is vertrokken voor zijn persoonlijke groei!” alleen vergeet hij te zeggen waar die groei zat.

Toen een mevrouw uit Nederland kwam om met de bisschop hier te praten over de misbruik die ze meegemaakt had hier in de kerk weigerde mons. Secco haar te woord te staan totdat het in de media kwam en hij gedwongen werd om haar te ontvangen.

Ik ben blij dat ik mijn dochter nooit heb laten dopen want ik heb het recht niet om iemand een geloof op te dwingen, al is het een baby, die heeft dezelfde rechten als een volwassenen en zij heeft mijn kleindochter ook nooit laten dopen omdat wij denken dat als de persoon oud en wijs genoeg is om zelf te bepalen waar hij of zij in wil geloven is dat haar goed recht.

Ik ga morgen naar Coromoto Kerk en ga daar vragen om mij uit te laten schrijven van dat register want het is en blijft een pedoclub die beschermt wordt door de bisschop en anderen hoog in de hiërarchie inclusief de paus!
Ik wil mij niet met die pedofielen associëren.

Arthur Donker

9 Reacties op “Blog Arthur Donker | Ik wil geen katholiek meer zijn maar dat mag niet van de bisschop!

 1. @donker
  schreef: “Ik ga morgen naar Coromoto Kerk en ga daar vragen om mij uit te laten schrijven van dat register”

  Even naar de pastorie van Coromoto gebeld. Donker is -zoals ik al dacht- (nog) niet verschenen en je kan daar tot 12 uur terecht. Dus de praatjesmaker heeft nog een half uur.

 2. Seco zag dat het met zijn schaapjes goed zat😁

 3. Zelfs Jacintha Constantia heeft zich laten dopen.

  En werd kort daarna veroordeeld tot 2 jaar cel wegens fraude.

 4. Ik heb geprobeerd om in NL uit te schrijven van het Katholieke register, maar daar heb je te maken veel bureaucratische procedures dat ik dacht laat maar lekker gaan!

 5. @opmerker. Jij komt ongetwijfeld van deze rots. De aandacht afleiden door naar anderen te wijzen is hier een nationale sport en daar ben ook jij heel bedreven in. Deze sekte moet verboden worden. Hypocriet en doorzichtig ! De geschiedenis heeft bewezen dat godsdiensten, en met name het christendom en de islam, hun bestaansrecht alleen ontlenen aan het opzetten van hun volgelingen tegen de rest van de wereld. Dat leidt tot oorlogen en ontelbaar veel doden.

 6. @Arthur: lees dit:
  http://www.vatican.va/roman_curia/pontifical_councils/intrptxt/documents/rc_pc_intrptxt_doc_20060313_actus-formalis_en.html

  Vergeet niet je bij Kranchi te melden om daar door te geven dat je niet meer katholiek bent.

  Dus uitschrijven bij je “doopplaats”, het bisdom van je “doopplaats” en misschien ook nog bij het SILA. (Stichting Interkerkelijke LedenAdministratie). Ik weet niet of dat laatste ook voor Curacao geldt.

  Helaas, ontdopen gaat helaas niet.

 7. “Ik wil geen katholiek meer zijn” Het is wel te hopen dat je christen blijft!
  Je kan de geestelijken wel de schuld geven en dat is gedeeltelijk terecht. Maar wat denk je van de showbussines, de zwembad instructeurs, de leraren op scholen, de diverse andere geestelijke stromingen, de miss verkiezingen, de fotomodellen en niet te vergeten de Curaçaose cultuur waar ook kinderen door familieleden misbruikt worden maar wat stil gehouden wordt, zo kan men nog even doorgaan.
  Beste Arthur; eens gedoopt, altijd gedoopt en dat zal je je hele leven nog meedragen. Of denk je door de katholieke kerk vaarwel te zeggen en dat als je je laat uitschrijven dat je dan het gedoopt zijn ook kwijt bent? De kerkregisters zullen altijd de doop, communie, huwelijk en overlijden registreren voor zover hen bekend is.
  N.B. Zelf ben ik niet aangesloten of lid van wat voor kerkelijke instelling.

 8. Waar domheid en stomheid regeren ,hebben zit soort krachten alle vrijheid.Zeker als de schuldigen in dit systeem steeds weer de dans ontspringen met hulp van de bovenlaag.

 9. Heeeeeeeel goed Arthur.
  En een en ander gebeurt ook in de gereformeerde kerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *