Blog Arthur Donker | Tegen stommiteit valt niet te vechten

Arthur Donker – lachen op deze klip

Naar aanleiding van het stukje wat ik geschreven heb waarin ik mijn ervaring met de toenmalige gezaghebber Wilsoe weergaf, kreeg ik een telefoontje van een vriend van mij die verschillende juwelierszaken in de stad heeft die mij vertelde over zijn ervaring met diezelfde meneer Wilsoe.

Ik moet eerlijk zeggen dat mijn mond open viel toen ik zijn verhaal aanhoorde.

Diezelfde meneer Wilsoe was toen minister van Justitie blijkbaar en mijn vriend ging bij hem klagen omdat er steeds in zijn zaken werd ingebroken en wilde weten of de minister misschien wat meer kon doen aan de veiligheid in de stad.

Minister Wilsoe hoorde geduldig zijn beklag en vroeg mijn vriend waarom hij ook van die dure spullen verkocht dat dat de reden was dat er zo vaak bij hem werd ingebroken”
Als voorbeeld gaf hij ook de stelling dat als meisjes in mini rokjes lopen dat zij er om vragen om aangerand te worden.

En dat was dan onze minister van Justitie.

Mijn mond viel open maar geloofde hem wel want van wat ik met deze meneer Wilsoe heb meegemaakt kan je zo’n dom antwoord verwachten.

Geen wonder dat wij niet vooruit komen met zulke domme, onontwikkelde, achtergebleven idioten, onwetende mensen die zijn blijven hangen in een grot ergens en dwepen met hun positie van macht en populariteit.

Typisch voorbeeld van the wrong guy in the wrong position.

Maar ja jarenlang kiezen we zulke mensen om onze klip te regeren die totaal geen visie of opleiding hebben en echt niet de vooruitgang van onze klip hoog in hun vaandel dragen.

Mensen zonder opleiding, zonder opvoeding, voorbeeld, een of andere idioot die toen weigerde om Nederlands met de koningin te spreken omdat ze er op stond dat er een tolk bij moest komen omdat president Bush dat ook deed.

En met deze mensen willen wij onze klip op de wereld kaart zetten?

Give me a break!

Snappen jullie nou waarom ik blijf lachen op deze klip? Het zijn allemaal komedianten met een grote mond die respect eisen maar dat van mij zeker niet zullen krijgen.

Arthur Donker

4 Reacties op “Blog Arthur Donker | Tegen stommiteit valt niet te vechten

 1. Eigenlijk is deze klip om te huilen maar ja…om te overleven moet je soms zelfs maar een beetje lachen. Triest, heel triest. Maar A D is zeker geen zuur ventje.

 2. De Rechtsstaat

  Ja, en dan zoekt ie ook de staatsradio op om zijn gevecht tegen stommiteit voort te zetten. Wat een zuur ventje deze AD zeg.

 3. Fred de Haas

  ‘Tegen stommiteit valt niet te vechten’?
  Maar Arthur, je dóet niet anders!

 4. Tja, het luie vette hangbuikzwijn Wilsoe – verdachte in de moordzaak Wiels – blij dat we daarvan verlost zijn.

  Zou willen dat hij eens gebeld werd door iemand die op het strand een visje met hem wil gaan eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *