Boevennieuws | Landgraafse drugsbaron Dennis Vanweersch pleegt zelfmoord in Braziliaanse cel

Boevennieuws.pro

De bende vloog de ladingen coke vanuit Peru, Bolivia en Colombia naar Brazilië. Daar werd het vervolgens naar Europa verscheept verstopt in ladingen marmer, graniet en voedingsmiddelen.

De 40-jarige Dennis Vanweersch heeft zelfmoord gepleegd in zijn cel in Brazilië. De oorspronkelijk uit Landgraaf afkomstige man werd gistermiddag dood gevonden in zij cel in de gevangenis in Planaltina in de deelstaat Goias.

Hij zou zichzelf volgens Braziliaanse media met een laken hebben opgehangen. Hij werd dood aangetroffen tijdens het tellen van de gevangenen.

Leider drugsbende

Dennis Vanweersch werd afgelopen augustus opgepakt in Brazilië tijdens een grote politieactie. Hij wordt daar gezien als de leider van een grote drugsbende die vermoedelijk 500 kilo cocaïne per maand verstuurde vanuit Brazilië naar Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Tijdens het onderzoek Icarus werden zeven verdachten gearresteerd. Dennis Vanweersch werd gezien als de onbetwiste leider van de drugsbende. Hij verhuisde enkele jaren geleden vanuit Nederland naar Brazilië waar hij woonde in een luxe villa net buiten Sao Paulo.

Vermiste piloot

Justitie kwam de mannen op het spoor toen op 12 december vorig jaar piloot Bruce Lee Carvalho dos Santos verdween. Hij is waarschijnlijk vermist geraakt tijdens een drugsvlucht. De bende vloog de ladingen coke vanuit Peru, Bolivia en Colombia naar Brazilië. Daar werd het vervolgens naar Europa verscheept verstopt in ladingen marmer, graniet en voedingsmiddelen. De drugspiloten vlogen extreem laag tijdens hun vlucht naar Brazilië om niet op te vallen. Bruce Lee was waarschijnlijk onderweg met zijn vliegtuigje vanuit Bolivia en is vervolgens in een mer gecrasht samen met de lading drugs. Zowel de piloot als ook het vliegtuig zijn nooit terug gevonden.

Luxe leven

In het onderzoek dat volgde op zijn dood ontdekte de politie de organisatie achter die drugs vluchten. Dennis Vanweersch en zijn kompanen vielen op door het luxe leven dat ze leiden met hun illegaal verdiende geld. Zo wist de politie tijdens de arrestatie van de verdachten beslag te leggen op twee privévliegtuigen, een helikopter, elf auto’s, een jetski en acht horloges van Rolex en vijf van Hublot. Ook werd er 100.000 euro aan contant geld aangetroffen. Daarnaast maakte de mannen geregeld tripjes naar Dubai en de Malediven.

Bron: Boevennieuws.pro

7 Reacties op “Boevennieuws | Landgraafse drugsbaron Dennis Vanweersch pleegt zelfmoord in Braziliaanse cel

 1. “Jullie hebben geen gevoel of respecteren de gevoelens van de familie”. @Gadgie

  Uiteraard is dit zéér pijnlijk en verdrietig voor de moeder en familie van Dennis, zoals het ook zeer verdrietig en pijnlijk is voor de moeders van de kinderen die volledig geruineerd zijn door de 500kg coke die elke maand naar Europa werden vervoerd.
  Heeft Dennis ook maar één moment gedacht aan de levens van de vele kinderen die kapot zijn gegaan terwijl hij er een “lavish” en decadent levensstijl op nahield in Dubai en de Malediven met de grofweg 50 miljoen guldens bloedgeld die hij per maand verdiende ?
  Nogmaals heel erg triest voor de moeder van Dennis, maar ook voor de moeders van de kinderen die door de business van Dennis hun leven kwijt zijn.
  En wat het als respectloos ervaren karakter van de comments betreft.
  Hoeveel respect had Dennis voor het leven van de kinderen en moeders van die kinderen?

 2. jullie zijn een stelletje mongolen, je oordeelt over iemand die jullie niet eens kennen, wat de kranten schrijven zijn allemaal versinsels en jullie zijn zo vol van jezelf met je ondeskundige meningen wat nergens op slaat, julie vergeten dat vrienden en familie jullie posten leest, wij zijn al aan de grond en jullie hebben geen gevoel of respecteren de gevoelens van de familie, zolang jullie maar je gif kan spuien, zij moesten jullie verbieden om toegang tot de net te krijgen, want jullie schijnen het prachtig te vinden om de familie en de overledene een schop na te geven, jullie moesten je kapot schamen, als je niets zinnig hebt om te zeggen, houd toch gewoon je muil, dit heeft niks met vrijheid van mening te doen maar puur hatelijk te doen tegen iemand die zich niet meer kan verdedigen en hatelijk tegen de familie en vrienden.

 3. Het valt wel op dat gevangenen waarbij iedereen belang bij heeft dat ze niet spreken, vaak zelfmoord plegen.

 4. Hij kijkt of ie moeilijk po…n kan.

 5. Die stupid Dennis. Dom is dom. Je ksn aan zijn gezicht zien dat hij een embecil is. Zeker een stratenmaker die van Ned naar Brazilie emigreerde om een crimineel leven te gaan leiden..
  Daarom viel hij door de maand.

  Hij wist niet dat de huidige Colombianse narco’s niet meer als Pablo Escobar wonen. De huidige Colombianse narco’s heeft een leuk maar niet duur appartement in el Condado in Medellin. Rijdt een Kia. Heeft geen tweede , derde, vierde auto. Gaat een paar keer per jaar op vakantie. Heeft een enkel vriendin. Heeft een paar zaken hier en daar om zijn poen van kleur te doen veranderen.
  Zijn dress code is casual kleding etc etc.

  Maar dat wist Dennis niet. Te dom.

 6. “Dennis Vanweersch en zijn kompanen vielen op door het luxe leven dat ze leiden met hun illegaal verdiende geld”.

  Op Curaçao heb je ook veel van deze nouveau riche gevallen, ze wonen netjes in woonwijken zoals Jan-Sofat, Kas Grandi, Jan-Thiel, vista Royal, Roi Catootje, Blue Bay, Rif Sint Marie etc. Maar vroeg of laat vallen ze in keer door de mand.

 7. Goed voorbeeld voor Gerrit Schotte.

  Hoeft hij de 2 miljoen ook niet meer terug te betalen.

  Geef gekke Gerrit een touw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *