Bonaire.nu | Earl Francees overleden na lang ziektebed

Earl Francees uit Arnhem overleend met familie en vrienden om hem heen

Arnhem – na een lang ziektebed is de 47-jarige Earl Francees op zondag 6 januari overleden. Omringd door familieleden is hij heengegaan in Het Dorp in Arnhem. Donderdag wordt zijn lichaam overgevlogen naar Bonaire waar hij begraven zal worden.

Zoals in een eerder artikel benoemd was er genoeg geld opgehaald voor Francees om zijn laatste wens om naar Bonaire te gaan te vervullen. Helaas was zijn conditie dusdanig hard achteruitgegaan dat hij niet meer mocht gaan van zijn artsen.

Na enkele dagen te hebben doorgebracht met familie is hij in het bijzijn van zijn moeder, twee zussen, broer en beste vriend gestorven.

Bron: Bonaire.nu

3 Reacties op “Bonaire.nu | Earl Francees overleden na lang ziektebed

  1. Volgens @Jan, “Een vreselijke ziekte is dit.” En toch zijn er mensen die achteraf die met deze ziekte gediagnosticeerd waren van geluk konden spreken. Normaal gesproken treed altijd herstel op bij deze ziekte. Earl had gewoon vreselijk pech.

  2. Aan een lijdensweg is een rind gekomen, RIP. Een vreselijke ziekte is dit.

  3. Wie beheert het geld van de crowdfunding en controleert de besteding?

    Of kan de erfgenaam het in zijn broek steken en zeggen toedelejokie?

    Redenen waarom ik niet doe aan crowdfunding, ook al omdat de organisatie ervan een fiks deel in eigen zak steekt als vergoeding voor ‘kosten’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *