Botika Montaña Abou buiten gevaar

logo-boticaWILLEMSTAD — Vanwege personeelsgebrek heeft Botika Montaña Abou eventjes zijn deuren moeten sluiten. Pas als er een waarnemer voor de vacature van apotheker zou zijn gevonden, mocht de botika van de Inspectie voor de Volksgezondheid weer klanten ontvangen. Inmiddels is de kwestie opgelost. Dat meldt het bestuur, de Raad van Commissarissen en directie van de Apothekerscoöperatie in een persbericht.

Advertentie

De botika had een waarnemer gevonden, maar op de brief aan de Inspectie voor de Volksgezondheid stond een verkeerde datum vermeld. Ook was de brief niet ondertekend.
Twee fouten waarop de Inspectie de botika heeft opgedragen om zijn deuren te sluiten totdat alles geregeld was.
Daarom stuurde de botika gisteren de werknemers naar huis in afwachting van een oplossing. Gisteren heeft de persoon die de brief moest tekenen dat gedaan.
Na twee uur ‘s middags is het zegel bij de deur van de botika door de Inspectie eraf gehaald, waarna de zaak weer openging.
Het bestuur en de directie van de coöperatie Wilhelmina betreuren het dat er berichten zijn verspreid waarin werd gesteld dat de werknemers het werk uit onvrede hebben neergelegd en dat mogelijk drie botika’s van de coöperatie binnenkort hun deuren zullen sluiten.
De coöperatie vindt het ongepast dat deze berichten de wereld in geholpen worden, net in een periode waarin veel mensen hun baan verliezen.
Ook bevlekt dit het imago van de apotheken, die dit jaar hun 45-jarig bestaan vieren.

To Top

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *