CC | BREAKING: Yael Plet MP files complaint for attempted bribery

MAN-lid Plet krijgt bewaking | Extra

WILLEMSTAD – Member of Parliament for the political party MAN Yael Plett filed a complaint for attempted bribery. This was just confirmed by the Public Prosecution (OM) in Curaçao.

Plet was approached by an intermediary with the request to leave the MAN faction in Parliament and declare himself independent in exchange for money.

The OM indicated that Plet named names and amounts but the OM did not disclose these.

Photo: Yael Plet

Bron: CuracaoChronicle

7 Reacties op “CC | BREAKING: Yael Plet MP files complaint for attempted bribery

 1. Abraham Mossel

  Zo snel asl mogelijk de namen van de omkopers LEKKEN, ” daar heeft Gerrit de Raaf ook een handje van” zodat het OM zich verplicht voelt zo snel mogelijk een onderzoek in te stellen naar de vermende omkopers en hun opdracht gevers. Te beginnen met Gerrit de Raaf en zijn grootste schuldeisers, waar van mede oprichter van de maffia club MFK Francisco Corallo, deze rakker! is makelijk te vinden nu hij nog op St maarten in het Hok “gevang” zit, wel snel verhoren, aangezien hij op punt staat een gratis vakantie reisje naar Italia te gaan maken en dan zie je hem nooit meer terug.

 2. PLET FOR PRESIDENT!!

 3. Goedzo, Yael. I like you my man.

 4. Freedomwriter

  Hopelijk gaat het openbaar ministerie samen met de aangifte van heer Plet ook op eigen initiatief, een diepgaand onderzoek te verrichten naar andere mogelijke omkopingen van Statenleden. Het hele democratisch stelsel is in gevaar, waardoor ook de toekomst van Curacao en de toekomst en welzijn van de vele integere en hardwerkende burgers van het eiland.

 5. heel goed dat dit beurt.
  ze hebben al te veel staten leden kunnen omkopen.
  het OM zou een groot onderzoek moeten doe naar de geld stromen..
  Braam, Moses en Dannawani zijn met veel geld omgekocht.
  het geld komt van Carolla of dos santos.

 6. Eindelijk een politici met ballen dat heeft het eiland nodig, hopi bon. OM nu is er iemand die de nek uitsteekt hoop dat jullie deze zaak z.s.m aanpakken en niet op de lange baan zetten.

 7. Mevr. Leeflang heeft het ook gezegd maar doet verder niets, ze ver melde an passant dat er ook anderen waren , zeggen zeggen zeggen, deze man Yael Plett had tenminste guts en deed aangifte. Dit soort jonge politici moeten we hebben hopen dat er meer als deze MAN opstaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *