CC | Carrefour to become part of Sambil

Carrefour to become part of Sambil

WILLEMSTAD – The largest shopping center on the island, Sambil, has just announced that Carrefour will be established on the island.

Carrefour S.A. is a French multinational retailer headquartered in Boulogne Billancourt, France, in the Hauts-de-Seine Department near Paris. It is one of the largest hypermarket chains in the world with 12,300 self-service shops at the end of 2016.

Now it will be also a reality in Curaçao.

Bron: CuracaoChronicle

11 Reacties op “CC | Carrefour to become part of Sambil

 1. Fred Schiedam

  Ik vermoed dat het een Brazaliaanse Atacadao wordt uit de Carrefour-groep.

 2. Dreamliner, we gaan het beleven? Summerlight is vandaag al gaan kijken.

 3. Trui: Esperamos goedkoop??? ik weet niet hoor maar vind het daar best prijzig.. Ben er altijd meer kwijt dan bv bij Centrum Piscadera… btw het brood is wel beter als bij Centrum.
  Joep Meloen: het ligt er perfect. op de route van stad naar Centrum en dan dit er mooi precies tussen in… grote parking erbij.. prima laat maar komen, want betreft prijzen denk ik idd niet dat het weinig goedkoper zal zijn ivm met de invoerrechten en douane kosten. Maar het voordeel is dan wel dat het komt uit het caribbisch gebied en niet uit Europa, want ik neem aan dat ze een distributie centrum zullen hebben op een van de grote Franse eilanden zoals Martinique ed. Maar goed we gaan het beleven als de deuren opengaan. Van mij mag het wel iets goedkoper hoor.. 🙂 🙂

 4. Carrefour is helemaal geen winkel voor de eliten.
  Carrefour valt in de caregory Lidl, Aldi etc. Wel iets hoger dan Aldi.
  Maar het is geen Albert de Gijn.

  En ik denk niet dat de producten veeel goedkoper zullen worden.
  Vergeet niet dat Cur een klein eiland is met weinig volume. Dus moeten de winkelers hun winst uit de prijzen halen.

  Goedkopere prijzen ? Wishful thinking ?
  Ley di economia ta bisa si.

 5. Carrefour in Sambil ??
  En wie denken ze dan dat er daar gaat komen winkelen ?
  Het ligt totaal verkeerd voor welke wijk dan ook. Of dacht men soms dat mensen van de andere kant van de brug even helemaal die kant uit komen rijden ? Het was logischer geweest wanneer ze een carrefour hadden geopend nabij Grote Berg, dan had men een groot bereik gehad.

  En lage prijzen ? Vergeet het maar. De huurprijzen in Sambil zijn niet van dommemanshuize, oftewel dit gaat geen goedkope winkel worden. Ook zij hebben te maken met import, risico van niet verkopen, etc. kortom verwacht geen wonderen.

 6. Summerlight ‘Ga er meteen eens even kijken vandaag.’

  Denk dat jij de laatste bent die het hier over intelligentie mag hebben.

 7. Trui, dus is het ook geen winkel voor jou, want volgens mij hebben degene die jij mondi monkeys noemt in ieder geval een hoger iq dan jij. Degene die ik ken hebben in ieder geval nog respect voor de ander

 8. Ga er meteen eens even kijken vandaag. Net terug uit nederland en daar is het al feest als je merkt dat producten 2-4 x zo goedkoop zijn als hier op het eiland.
  Ik begrijp dat we alles moeten invoeren, maar ieder mens heeft recht op gezonde voeding, en dat is voor de meeste van ons met de huidige prijzen niet te betalen.

 9. Top!

  Wordt wel een winkel voor de elite, maar de mondi monkeys kunnen naar Esperamos en Bon Bini.

 10. Krijgen we misschien eindelijk eens een gezonde concurrentie. Eeen Lidl of Jumbo zijn trouwens ook welkom. Het gaat tenslotte om de voordelen voor het publiek. Met lage prijzen kan er meer besteed worden aan andere zaken. Goed voor de economie.

 11. Ik ken Carrefour van andere delen van de wereld en eerlijk gezegd weet ik niet of dit een goede ontwikkeling is. Zelf heb ik altijd gedacht dat Sambill bedoeld was voor de toerist die hier graag wilde winkelen.

  Met een Carrefour kan je de meeste winkels in één klap kapot concurreren, dit kan nooit de bedoeling zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *