CC | Former Minister El Hakim declared bankrupt

Ex-Minister Economische Zaker Abdul Nasser El Hakim (MFK) laat 4 miljoen aan schukden achter

Ex-Minister Economische Zaker Abdul Nasser El Hakim (MFK) laat 4 miljoen aan schukden achter

WILLEMSTAD – Recently the court declared former Minister of Economic Development, Nasser el Hakim bankrupt. The former Minister has nearly 4 million guilders in debt. Last week Friday’s the court handled the bankruptcy request.

The bankruptcy was requested by Giro Bank on November 13 last year, after the former minister stopped paying. The bank demanded about 686,000 guilders. In total, El Hakim represents nearly 4 million guilders at various creditors in debt.

The Laarschot has been appointed by the court as receiver. Andre Small was in the bankruptcy case of El Hakim lawyer.

El Hakim was appointed as Minister of Economic Development during the government of Gerrit Schotte. He’s a member of the MFK party headed by Schotte.

The screening of the members of the Schotte-cabinet was not fully implemented in 2010. In a leaked memo from the Intelligence Service Curaçao it was reported that El Hakim would have indirect links with the terrorist organization Hezbollah and the Italian mafia. It was also said then that he would have tax debts and arrears in the payment of social security contributions.

Bron: CuracaoChronicle

12 Reacties op “CC | Former Minister El Hakim declared bankrupt

 1. Graai & de Raaf Consultants

  El Hakim had een link met de terroristische Hezbollah beweging, hangt die organisatie niet de “I Steal Lie And Murder” ideologie aan?

 2. Wat weet de KKC over El Hakim Anno 2019. Hij woont in Lebanon, in Beirut.Ook minister van MFK, de laatste die berecht moet worden zoals Schotte, Constancia,Jamalodin. Hij heeft zeker geld in America, Panama en Lebanon. En hij heeft ons in Curacao beroofd en ondanks dat hij failliet is verklaard, heeft hij praktish niks betaald. Of wat wacht het OM nog? Ze kunnen hem laten oppaken in Beirut.

 3. Moet hij het alleen juist doen “in groteN getale”.

 4. Je kunt het altijd zo buitengewoon aardig neerzetten.

 5. Een man die nauwelijks papiaments spreekt kon minister worden. Hij spreekt verrot papiaments gemend met onverstaanbaar engels. Niet te geloven. Het kan alleen op Curacao.

 6. De vraag is, hoe komt hij zo snel aan een NL- paspoort?
  Anderen wachten al hun hele leven hierop. Mensen die wel op Nederlands grondgebied geboren en getogen zijn, en de taal spreken.

 7. Ach, Palm was ook niets waard. Terwijl op papier de coalitie die hij diende wel het verschil moest uitmaken. De huidige regering is mede schuldig aan een comeback van MFK.

 8. Deze Hezbolla aanhanger en geitenhouder moet zijn NL paspoort inleveren en hem direct deporteren naar Libanon.

 9. Abraham Mossel

  Ik ben er nog niet zo zeker van dat deze marionet van Gerrit de Raaf geen poen meer heeft?. Deze Nep sheik heeft twee jaar in het vliegtuig gezetten om zijn eigen brillen handel in het buiteland aan de man te brengen alleen hier hoor je niemand over.Ook die vele bezoeken aan Nederland met zijn diplomaten paspoord heb ook nooit vertrouwd ( ongecontroleerde drug transporten ).
  Maar ik kijk er ook niet van op dat hij zijn laatste centen aan Gerrit de Raaf voor zijn ministerpost ( onder veel belovende zakken vullerij ) heeft gegeven.Ha Ha.

 10. Observator

  De man die zou zorgen voor de economische ontwikkeling van Curacao. Men vraagt zich af hoe een dergelijke charlatan minister kon worden gesteund door de MFK van Schotte en PS van Wiels, dus overweldigende steun van de toenmalige coalitie aan een economisch onbenul voor een dergelijke post. Gaat men in september weer massaal stemmen op deze partijen ?????

 11. En het oerdomme Curacaose volk loopt nog steeds in grote getalen achter de moordende en stelende varkens van de MFK aan.

 12. YEP DE ONGELOVIGE MAG JE BESTELEN TOCH?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *