CC | OM: New auction aircraft “Challenger”

Dit privévliegtuig van een drugsdealer is opnieuw te koop

WILLEMSTAD – The Public Prosecutor’s Office (OM) Curaçao, in consultation with BVA Auctions, decided to auction the Canadair Ltd. airplane “Challenger 601-3A/ER” again.

This is because of the default of the highest bidder during the last auction. Despite a down payment it did not result in a complete purchase and the OM Curaçao is forced to re-offer the Challenger for auction and to guarantee the transparency of sales.

The “Challenger 601-3A/ER” is a twin-engine jetliner from 1989 with 11 seats for passengers with American registration. The online auction starts on the today, February 15 and closes on March 7, 2018. The starting amount is 100,000 US dollars.

For further auction information see the link: https://www.bva-auctions.com/auction/lot/31886/10399003

Bron: CuracaoChronicle

3 Reacties op “CC | OM: New auction aircraft “Challenger”

 1. @ Hoedanook,

  Het was uitbesteed aan BVA auctions, echter ook daar voorkom je niet dat je te maken hebt met feestbieders of met personen die de biedingen plaatsen om de prijs op te drijven.
  Als laatste heb je nog mensen, die wel bieden, doch die later concluderen dat hetgeen waarop ze hebben geboden niet overeenkomt met de beschrijving.
  Vergeet ook niet dat deze kist al geruime tijd stilstaat en dat verscheidene inspecties inmiddels zijn verlopen. Probleem is dat die inspecties hier niet kunnen worden uitgevoerd, maar het verkrijgen van een ontheffing om de kist over te brengen naar een plek waar dat onderhoud wel kan plaatsvinden is niet eenvoudig. Het kan dus goed zijn dat de koper niet over de middelen noch de kennis beschikt om dit probleem op te lossen.
  Kan ook zijn dat het OM alhier de kavel niet heeft gegund omdat er wederom criminelen bij zijn betrokken.

  Het weer in veiling brengen van niet afgenomen kavels is dan ook een vrij normale gebeurtenis.

 2. Ik bied 1 plaka, meer krijgen ze toch niet.i

 3. Nos mes por!
  Het kan zijn dat het veilen van een hotel toch wel ietwat te grote onderneming was, maar een vliegtuigje verkopen aan de hoogste bieder moet kunnen toch? En als wij het zelf niet kunnen, waarom besteden wij het niet uit? Op deze manier blijven wij onszelf steeds te kijk zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *