Chávez helpt zieken op Curaçao

Bron: Versgeperst
Door: Aruna Jhagru

Versgeperst venezuela oogaandoening NIEUWS Misión Milagro hugo chavez gerrit schotte Curaçao Misión Milagros" style="float:left;margin right:10pxCURAÇAO – Misión Milagro (Wonderenmissie), het humanitaire medische programma van de Venezolaanse president Hugo Cháves, heeft Curaçao in hun programma opgenomen. Dat maakte premier Gerrit Schotte gistermiddag bekend. Hierdoor kunnen mensen met oogaandoeningen worden geopereerd in Venezuela.

Uit een onderzoek door de consul van Venezuela kwam enkele jaren geleden naar voren dat meer dan 8000 personen op Curaçao, onder wie veel minder vermogenden, in aanmerking voor de behandeling komen. Schotte toonde zich heel verheugd met het akkoord. Misión Milagro heeft tot nu toe miljoenen mensen in Zuid-Amerika geholpen. Het Zuid-Amerikaanse land neemt alle vervoers- en operatiekosten op zich.

© ANP

0 Reacties op “Chávez helpt zieken op Curaçao

 1. Marie Montreux

  https://knipselkrant-curacao.com/2012/05/weigering-financiele-steun/

  en dan wel steun van NL weigeren. Echt inhoudelijke steun op meer fronten. Domme zet van Constancia. Die dame stuurt aan op een botsing met Nl over de hoofden, of dit geval gezondheid, van ons het volk

 2. Abraham Mossel

  Wat wil Chavéz hiervoor terug hebben???hij kan beter benziene voor 35 cent de liter leveren, daar hebben wij als volk echt wat aan,alles kan dan met 50% in prijs verlaagt worden van voedsel tot electra en water noem maar op.En hoeveel minderbedeelde hebben dit dan nodig! niet dat ik ze dit misgun zeker niet,maar Schotte en Chavéz doen net of hij/zij de redders in noode zijn,nou dan moeten zij toch echt met betere plannetjes komen en niet met lul verhalen zoals deze.

 3. Arthur Donker

  Ik moet zo lachen want hier is Chavez die zo ingenomen is met zijn project Mision Milagro dat hij zelf voor medische zorg naar Cuba gaat en hij wil dat wij naar Venezuela gaan voor verzorging???
  Laat me niet lachen ik lig al de hele dag in een deuk op deze klip!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *