Comenencia campagneleider PAR

WILLEMSTAD — Dierenarts en PAR-bestuurslid Lyndon Comenencia zal leiding gaan geven aan de campagne van de gele partij voor de verkiezingen van 19 oktober. Volgens Comenencia zullen de komende verkiezingen de ‘belangrijkste zijn in de geschiedenis van het land Curaçao’.

PAR-bestuurslid Omayra Leeflang, partijleider Emily de Jongh-Elhage en campagneleider Lyndon Comenencia, tijdens de presentatie van het campagneteam van de PAR voor de verkiezingen van 19 oktober.

De campagne van de PAR zal zich volgens Comenencia concentreren op het verstrekken van informatie en van het bewustmaken van kiezers om op 19 oktober naar de stembus te gaan.

Tijdens zijn eerste kennismaking met de pers in zijn nieuwe functie, bedankte hij de partijleiding ervoor dat hij de campagne kan gaan leiden.
Volgens Comenencia zullen de verkiezingen van 19 oktober bepalen of en hoe Curaçao uit de huidige crisis zal geraken, terwijl het ook bepalend zal zijn voor de toekomstige generaties van het eiland. Comenencia zal worden bijgestaan door een ervaren team, bestaande uit:
* Herbert Boy Franken,
* Glenn Sulvaran,
* Ditiana Hollander,
* Magali Jacoba,
* Omayra Leeflang,
* Dennis Jackson en
* Percy Snel.

De belangrijkste data in de campagne van de PAR: op 29 augustus zal de partij haar kandidaten voor de komende verkiezingen officieel presenteren.
Op de 31e zal de partij haar kandidatenlijst bij het Hoofdstembureau inleveren, terwijl op 7 september de campagne van de gele partij officieel van start zal gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *