Cooper weer nummer één

WILLEMSTAD — De MAN zal naar alle waarschijnlijkheid de verkiezingen van 19 oktober ingaan met politiek leider Charles Cooper als lijsttrekker. Twee jaar geleden was dat nog anders. Cooper was toen als politiek leider nummer twee op de lijst. Statenlid Eunice Eisden stond op nummer één.

Bestuursvoorzitter Everardus ‘Efi’ van der Meent zegt tegenover de Amigoe dat de MAN hoogstwaarschijnlijk geen gebruik maakt van de mogelijkheid die de statuten bieden, om naast de partijleider een andere lijsttrekker aan te wijzen voor de verkiezingen.
Giovanni Atalita is inmiddels benoemd tot campagneleider voor de komende verkiezingen.

Volgens Van der Meent zal de campagne van de MAN gericht zijn op alles wat de twee ministers van de MAN, Cooper en Hensley Koeiman, hebben bereikt de afgelopen twee jaar.

Pas na de verkiezingen zal het bestuur het proces om een nieuwe politiek leider te kiezen weer oppakken, zegt Van der Meent.
De MAN zal de verkiezingen ingaan zonder voormalig bestuursvoorzitter Eugene Cleopa. Hij heeft eerder deze week zijn ontslag ingediend.
Het bestuur heeft dat afgelopen woensdag besproken. “Hij is geen MAN-lid meer. We danken hem voor zijn jarenlange inzet voor de partij en wensen hem het allerbeste voor de toekomst”, aldus de bestuursvoorzitter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *