Copa Airlines opent kantoor op Curaçao

WILLEMSTAD — Copa Airlines heeft onlangs een kantoor met ticketbalie geopend op Curaçao. Het is gevestigd op de eerste verdieping van de ‘Z-toren’ van winkelcentrum Zuikertuin.

copa airlinesVolgens Claudia Zuluaga, regional manager van de Caribbean van Copa Airlines, is de rechtstreekse vlucht van Curaçao naar Panama ‘zonder twijfel een groot succes gebleken’.
Sinds juni vorig jaar voert Copa Airlines deze route viermaal per week uit.

“Wij danken onze klanten voor het kiezen van onze diensten.
Met dit nieuwe kantoor kunnen we op Curaçao meer aandacht geven aan onze klanten en passagiers, onder andere door middel van kaartverkoop, reserveringen en frequent flyer-ondersteuning van Mileage Plus”

, aldus Zuluaga.

Het nieuwe kantoor in Zuikertuin.

Het nieuwe kantoor in Zuikertuin.

Ze benadrukt dat Copa dit jaar uitgegroeid is tot een van de belangrijkste poorten naar Latijns-Amerika vanaf Curaçao, vanwege de ‘hubfunctie’ die Panama heeft.
Viermaal per week, op dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag, vliegt er een toestel van Curaçao naar Panama-Stad en vice versa.
Daar kan men op Tocumen International Airport verbinding vinden naar de 65 andere bestemmingen in 29 landen in Noord-, Midden-, en Zuid-Amerika.
Daaraan is onlangs Tampa, Florida toegevoegd.
Andersom haalt men toeristen en zakenlieden uit de regio naar Curaçao.
In het maartnummer van het inflightmagazine van Copa, ‘Panorama of the Americas’, stond een meer dan tien pagina’s tellend artikel over Curaçao.
In het stuk werden zowel het slavernijmuseum van Kurá Hulanda als het Museo Tula in landhuis Knip, en de bijbehorende geschiedenis van de opstand van Tula, zeer uitgebreid belicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *