Copa en CTB starten grootse Curaçao-campagne

Gericht op Brazilië, Panama en Colombia

WILLEMSTAD — De Panamese luchtvaartmaatschappij Copa Airlines is in samenwerking met het Curaçaos Toeristenbureau (CTB) begonnen met een grootse campagne ter promotie van Curaçao als bestemming. De campagne ging begin oktober van start en loopt in Panama, Colombia en Brazilië.

Advertentie

Premier Asjes samen met Pedro Heilbron, directeur van Copa Airlines, in Panama.

Premier Asjes samen met Pedro Heilbron, directeur van Copa Airlines, in Panama.

Belangrijk onderdeel is een website die zowel een Engelse, Spaanse als Portugese versie heeft.
Op deze website, vol met mooie foto’s van Curaçao, kan men onder meer doorklikken naar ‘stranden’, ‘avontuur’, ‘stad’ en ‘romantiek’.
Er staan beschrijvingen in van bezienswaardigheden en diverse hotels en restaurants.
Ook is het mogelijk om via de site bij Copa een vlucht te boeken naar Curaçao, vanaf de meer dan zestig bestemmingen die bediend worden door de luchtvaartmaatschappij.
Naast de website is er volgens interim-directeur van het CTB Hugo Clarinda ook een billboardcampagne gestart in Brazilië en Panama, en worden er s geplaatst in Colombiaanse kranten.
Ook is de campagne online via diverse sociale media als Facebook.
Copa Airlines startte medio vorig jaar met vier rechtstreekse vluchten per week tussen Curaçao en Panama- Stad.
Volgens Clarinda lopen de vluchten naar tevredenheid en is er een stijgende lijn in passagiers te zien vergeleken met de beginfase.
Tijdens zijn bezoek aan Panama vanwege het topoverleg van Ibero-Amerikaanse regeringsleiders heeft premier Ivar Asjes afgelopen week ook een ontmoeting gehad met de directeur van Copa Airlines, Pedro Heilbron.
Eerder had Heilbron al een ontmoeting met minister Stanley Palm van Economische Ontwikkeling. Toen werd al gesproken over het plan om Curaçao meer te promoten op met name de Braziliaanse markt, en de rol die Copa daarbij zou kunnen spelen.
Ook werd toen gesproken over eventuele uitbreiding van het aantal Copa-vluchten naar Curaçao. Volgens Clarinda is daar nog geen beslissing over genomen.

Zie ook:
curacaoispossible. com,
curacaoesposible.com of
curacaoepossivel.com.

Advertentie

To Top

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *