Cordoba: De Geus moet naar Unica

Jaime-CordobaWillemstad – Directeur Paul de Geus van telecombedrijf UTS moet Unica niet verkopen, maar het bij UTS vandaan halen en er vervolgens zelf gaan werken. Dat stelde PS-parlementariër Jaime Cordoba afgelopen zaterdag tijdens zijn toespraak bij Pueblo Soberano.

Cordoba pareerde de kritiek dat hij De Geus weg zou willen hebben.

,,Het volk is jou beu, het volk is moe van jou. Hang niet de grote man uit door te zeggen dat de regering met jou moet gaan praten over het vertrek.”

Cordoba hield De Geus voor dat de directeur op een dag verantwoording aan God moet afleggen. De overheids-nv is naar de mening van het Statenlid nu wanhopig.
De parlementariër haalde het voorbeeld aan van een vrouw die hem vertelde over een 17 jaar oude rekening.
Destijds moest de vrouw 2.000 gulden betalen maar de nv heeft haar nu 6.000 gulden in rekening gebracht.

,,Het volk heeft jou de eer gegund om via de politieke partij MAN bij UTS te gaan werken.
Een andere partij zou dat niet gedaan hebben.”

De politieke partij zou gevochten hebben om de directeur aan te houden, daardoor was het mogelijk dat De Geus de nv leeg kon plunderen, zo stelde het Statenlid.
Cordoba herhaalde ook dat de PS nooit is afgeweken van het ideaal van de onafhankelijkheid.
Dat doel zal volgens hem nooit worden opgegeven.

,,Wij zijn de weg die wij moeten bewandelen aan het voorbereiden.”

Het Statenlid nam het op voor minister Whiteman van Gezondheid, Milieu en Natuur die kritiek had gekregen op de visboeien die onlangs zijn geplaatst.
Whiteman erfde de boeien die inmiddels opgeknapt moesten worden, zo legde Cordoba uit. Minister Jeanne-Marie Francisca van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn kreeg een pluim voor de bibliobus die door haar toedoen binnenkort weer wordt ingezet.

Bron: Antiliaans Dagblad

To Top

0 Reacties op “Cordoba: De Geus moet naar Unica

  1. Wat een nonsens komt er uit die Cordoba, het PS niveau ligt niet hoog en men doet alles omdat steeds maar weer te bewijzen.

  2. Cordoba, ga je dat ook zeggen van Mevr. Wiels vawege haar opgeleukte CV. En van Asjes, die een leugenaar met hand en tand verdedigd. Wees een kerel en schop die 2 er ook uit. Nu ben je een papagaai die anderen napraat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *