Cordoba: Politici Den Haag zijn terroristen

Cordoba

Cordoba: Politici Den Haag zijn terroristen

WILLEMSTAD — PDH, politiek Den Haag, dat zijn terroristen die de Curaçaose samenleving bedreigen.

Dit heeft Jaime Cordoba, Statenlid van Pueblo Soberano (PS) afgelopen weekeinde verklaard tijdens de wekelijkse partijbijeenkomst van de partij.

Cordoba reageerde op de discussie die is ontstaan over de sanctielandsverordening.

Cordoba reageerde op de discussie die is ontstaan over de sanctielandsverordening. Deze wet, die ervoor moest zorgen dat sancties van de Europese Unie (EU) automatisch in de lokale wetten worden overgenomen, werd door een Statenmeerderheid afgewezen. Tot deze meerderheid behoorde, naast de MFK en MAN, ook de PS. Deze partijen kregen het verwijt dat zij tegen terrorismebestrijding zouden zijn, aangezien de sancties onder meer betrekking hebben op sancties van de EU tegen terroristische landen of organisaties.

Cordoba verklaarde het niet eens te zijn met deze kritiek. De enige terroristen die een gevaar vormen voor het volk van Curaçao, omschrijft hij als ‘PDH, wat voor politiek Den Haag staat. “Ze maken de dienst uit op het eiland en doen wat zij willen”, aldus Cordoba. Hij constateerde dat er op Curaçao, maar ook in het parlement tal van marionetten van Nederland actief zijn, die alles willen goedpraten wat de Nederlandse regering doet.

Bron: Amigoe

Zie ook: Dossier: Consensus Rijkswetten – en de strijd tegen de Rijkswetten

4 Reacties op “Cordoba: Politici Den Haag zijn terroristen

 1. Het prototype van een niksnutterige omhooggevallen “politicus”.
  Met een gigantische snor waar menig psycholoog op is afgestudeerd.
  “Waarom bedekt iemand zijn gezicht met gezichtsbeharing….?”.
  Is in ieder geval geen teken van self-esteem.
  (durfde door dat tekort waarschijnlijk geen ministeriële verantwoordelijkheid aan zoals hem door Wiels werd opgedragen. Hij werd gered door de gong. Komt Cordoba wel eens van het eiland af?).

 2. de terroristen zijn onder ons en verpakt als PS en MFK leden en hun sympathisanten. Arm Curaçao.

 3. Wat eren wanstaltige man, sorry dat ik het zo zeg. Een 3e rangs acteur die eerlijk gezegd niet weet waar hij het over heeft.
  Triest dat dit soort mensen nog door ons belastingbetalker gefinancierd worden. Er is werkelijk in al de jaren dat de man in de Staten zit niks zinnigs uit zijn meurende mond gekomen.
  Shame on you.

 4. Abraham Mossel

  Weet je wat het is, de leiders van de PS hebben allemaal grote bekken over NL in het club gebouw op zaterdag om de arme sloebers zoet te houden met deze praatjes zodat ze niet naar een andere partij over lopen. deze zelfde op naaiers zijn zo mak als een lammetje als ze op dienstreis zijn in NL. De PS is op sterven na dood met een MP met nog geen 3 honderd stemmen, bij nieuwe verkiezingen halen ze nog geen 2 zetels. hun kiezers lopen allemaal over voor honderd gulden of een fles rum naar de andere zwerver Gerrit de Raaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *