Curacao.nu | 41 wapens in beslag

Persbureau Curacao

Preventieve controles zijn onderdeel daarvan | Extra

Willemstad – De afgelopen twee maanden heeft de politie 41 vuurwapens in beslag genomen. Reden is een intensiever opsporingsbeleid vanwege het jaareinde.

Dan is er statistisch gezien meer vuurwapencriminaliteit op het eiland.

Preventieve controles zijn onderdeel daarvan. Een scooter die dinsdag in beslag werd genomen, lag een automatisch vuurwapen. De bestuurder liet de scooter achter en ging ervan door, toen hij de politie zag.

Bron: Curacao.nu

4 Reacties op “Curacao.nu | 41 wapens in beslag

  1. @ericlapas… Willemstad – De afgelopen twee maanden heeft de politie 41 vuurwapens in beslag genomen. VUURWAPENS, geen schilmesjes…

  2. Volgens mij is hier een beetje nuance op zijn plaats van de 41 wapens waren ook kleine mesjes voor het snijden van fruit op het werk bij. Het ging meer om kwantiteit dan om kwaliteit.

  3. Joep Meloen

    Goh, het levert toch wat op wanneer je in de risicowijken controles gaat houden ! Wie had dat nu toch verwacht ?
    Je vraagt je soms af wie er aan het hoofd staat van deze ‘crime fighters’ ? Het lijkt wel alsof we hier alles moeten voorkauwen voordat ze doorhebben waar ze moeten gaan zoeken. De tip van het gaan zoeken in de risicowijken is hier enige maanden geleden al aangedragen.
    Ben blij dat men dus toch KKC leest.

  4. Hele goede zaak, moeten ze veel vaker doen! Ben wel nieuwsgierig of er ook arrestaties geweest zijn nav van deze wapenvondsten..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *