Curacao.nu | Amigoe: ‘Korpschef Sambo betrokken bij relationeel geweld’

Persbureau Curacao

Korpschef Mauricio Sambo politie | Persbureau Curacao

Willemstad – Korpschef Mauricio Sambo is betrokken bij relationeel geweld. Dat zegt de De Amigoe in een redactioneel commentaar. Volgens de krant hult justitie zich in stilzwijgen.

Minister van Jusititie Girigorie zou tegen de krant hebben gezegd dat het om roddels gaat. Bij de presentatie van de criminaliteitscijfers vorige week ontbrak Sambo. Desgevraagd zei Girigorie dat de korpschef op vakantie was.

Bron: Curacao.nu

Naschrift KKC

Update 12 december 2019: AD | Korpschef Sambo wint zaak tegen Amigoe

2019 12 11 – Vonnis in KG K… by Knipselkrant Curacao on Scribd

5 Reacties op “Curacao.nu | Amigoe: ‘Korpschef Sambo betrokken bij relationeel geweld’

 1. Het is bijzonder spijtig en laakbaar dat ook de amigoe er niet voor terug schrikt riooljournalistiek te bedrijven en fake news te verspreiden.

 2. Jammer als het geruchten circuit klopt. De man heeft een uitstekende opleiding genoten, maar helaas is dat geen vrijbrief om losse handjes te hebben-:)

 3. Werkte deze ‘gentleman’ in het verleden niet bij DOC opleiding, waar hij trainingsprojecten voor de overheid verzorgde?

 4. Showroe di Emmastad

  Blue Wall of perpetual silence!
  en alle radiozenders doodsbang dat als ze gaan graven geen tips of nieuwtjes meer krijgen……all grown chicken.
  Zelfs Jason “Mr Mester Bisa” en yellowbelly Risheron zwijgen.

 5. Daar heb je het al, machismo heeft niets met vrouwenmishandeling te maken. Ik heb foto’s van Sambo naast Girigorie gezien de heren lijken elkaar af te troeven op wie het nichterig uitziet.

  Het is logisch dat de politie meldingen van huiselijk geweld niet serieus nemen, zij schijnen zelf hun vrouwen bont en blauw te slaan. Volgens de politie hoort het ook niet anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *