Curacao.nu | Belastingverlichting om Corona

Persbureau Curacao

Iedereen moet nog steeds aangifte doen, maar betalingen mogen op verzoek drie maanden worden uitgesteld | Persbureau Curacao

De regering van Curaçao heeft een pakket aan belastingverlichting neergelegd om de gevolgen van de Coronacrisis op te vangen.

Iedereen moet nog steeds aangifte doen, maar betalingen mogen op verzoek drie maanden worden uitgesteld.

Ook hoeft er geen rente te worden betaald over belastingschulden en hoeven premies niet te worden betaald. De maatregel is vooral bedoeld voor bedrijven om op die manier hun personeel in dienst te kunnen houden.
Bron: Curacao.nu

5 Reacties op “Curacao.nu | Belastingverlichting om Corona

 1. Gijsbertha.
  Miljoenen contracten uitgedeeld aan UTS coryfeeen.
  Gaat belastingverlichtingbrengende maatregelen aankondigen van belasting die toch al nooit te verdienen was, laat staan te innen.

  Goedkope premature Verkiezingsstunt!
  Over Señor Barata gesproken: Kènènè Gijsbertha

  Weer zo een minister die een Boeing 747 (naar de afgrond) vliegt, om hij eigenlijk een busdriver is.

  Weer zo een minister die als eerste uit de stoofpot opschept, en nadat hij alle rabu en karni eruit heeft gevist, de rest laat eten…

 2. Hij zegt niks over de veel werknemers die minimum inkomen in 2017 en 2018 hadden en geld terug moeten krijgen van de Belastingdienst en tot nu toe niks hebben ontvangen!!!! Wanneer zou de Ontvanger dat eindelijk uitbetalen!!!!Mensen hebben hun geld nodig!!!!! Het ziet bijna uit dat het hier gaat om een verlichting voor de Belastingdienst en niet andersom!!!!

 3. AM, als je holle bolle gijs noemt, slaat dat op charlatan c cooper? Die heeft heel wat verknoeit op ‘ eiland en achterbakse deals gemaakt met g de raaf en nu wil die janus kop miljoenen krijgen van Ned zonder ristricties, de dief. Komt ook niet meer op z’n werk helpt mensen in nood zoals hij zegt, vergeet dat maar. Komt elke keer met ‘n vetter lijf tevoorschijn.

 4. Ik, en mijn partner La Stiwz in de Grote Twee is het daar volledig mee eens, vind dit onzinnig.

  Als je bedrijf door Corona (of beter de Joep Meloeniaanse reactie daarop) gesloten is heb ik geen omzet en dus geen omzetbelasting en geen winst en dus geen winstbelasting.

  En omdat mijn kosten wel doorlopen heb ik net net nada aan deze ‘lastenverlichting’.

 5. Abraham Mossel

  Mooi weer spelen over de rug van de Nederlandse belasting betaler. Waarom moet de wit voetje haler ( Holle bolle Gijs lees verkiezing stemmen halen ) waarom niet eerlijk zeggen dat ze niks nada hebben aan geld en NL er voor op moet draaien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *