Curacao.nu | Bonje in de Colleges financieel toezicht

Persbureau Curacao

Volgens de Caribische leden duwt het advies van het Cft de eilanden Curaçao, Aruba en Sint Maarten ‘alleen maar verder de afgrond in’.

Willemstad – De Caribische leden van het College financieel toezicht zijn het faliekant oneens met het advies van hun voorzitter Raymond Gradus over de Nederlandse hulp aan hun eilanden vanwege Corona.

Ze verwijten de voorzitter geen rekening te hebben gehouden met hun inbreng in het advies en het op eigen houtje advies te hebben uitgebracht aan de Rijksministerraad.

Volgens de Caribische leden duwt het advies van het Cft de eilanden Curaçao, Aruba en Sint Maarten ‘alleen maar verder de afgrond in’. Vandaag overlegt Den Haag met alle premiers in het Koninkrijk over de hulp van Nederland.

Bron: Curacao.nu

4 Reacties op “Curacao.nu | Bonje in de Colleges financieel toezicht

  1. Abraham Mossel

    Het is toch te gek voor woorden dat deze drie Dalton`s de gore moed hebben om Nederland de les te gaan lezen over wat er aan geld nodig is en waar het heen moet gaan en nodig is, het lijken wel een stelletje hufters met een plaat van een halve meter dik voor hun kop. Ga zo door Caribische leden van het CFT, dan trekt Rutte en Knops de stekker er voor jullie en het volk er helemaal uit. Dan is het rondjes dansen en hiep hiep hieper de piep zingen om een totaal lege schatkist, en het gezang nos mes por niet te vergeten.

  2. Gradus heeft meer ballen dan de drie omhooggevallen Caribische lichtgewichten in het CFT samen.

  3. ericlapas

    Het schijnt dat in het verzoek aan Nederland een post van 45 miljoen staat als vergoeding voor consultants en adviseurs. Hoe wilt de lokale cft leden in hemelsnaam dat de Nederlanders hen serieus neemt?

    Waarschijnlijk is een deel van die 45 miljoen voor hen zelf bedoelt aangezien ze ook als adviseurs en consultants bij scharrelen. De reactie van de Nederlanders zal wel zijn, die Curaçaoënaars die blijven boefjes.

  4. Wat een huichelaars. Graag of niet zal de nederlandse belastingbetaler zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *