Curacao.nu | De Pelikaan staat op het droge

Persbureau Curacao

In augustus ligt Zr. Ms. Pelikaan weer operationeel klaar op Curaçao.

Het transportschip van de marine, de Zr.Ms. Pelikaan staat in Nederland op het droge. De komende maanden voert Damen Shipyards een zogeheten ‘Mid-Life Update’ uit.

Daardoor moet het schip de komende jaren weer goed inzetbaar zijn. De Pelikaan is al sinds november niet meer te zien in het Caribisch gebied. In augustus ligt het schip weer operationeel klaar op Curaçao.

Bron: Curacao.nu

2 Reacties op “Curacao.nu | De Pelikaan staat op het droge

  1. Abraham Mossel

    Dislect, de rede zal wel zijn, dat in het Dok werken die de naam LAPZWANZEN dragen en bij de eerste scheet de ze dwars zit het werk plat gooien, en terror Cova leider van de uracrim bonden is de aanjaager 1e klas. daarom is er ook bijna geen werk op dit moment in het Dok. Als er niet anderst word opgetreden onder de Dok werkers zal het nog slechter worden.

  2. Het is dus goedkoper of beter om een boot naar Nederland en weer te varen. In Plaats van bij dok te doen, waar het nu rustig is. Geeft te denken. Conclusie kan waarschijnlijk wel getrokken worden dat het daar nog niet goed gaat en dat ze nog niet, internationaal kunnen concurreren. Niet goed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *