Curacao.nu | Ellie patrouilleert op Aruba

Persbureau Curacao

Politieagente Ellie Lust op patrouille in Aruba

Oranjestad – De bekende politieagente Ellie Lust helpt vandaag de politie op Aruba. Althans dat deed ze een aantal weken terug, maar vandaag is de uitzending op TV.

Ze patrouilleert onder meer bij de plek waar grote cruiseschepen aanmeren en probeert de veiligheid te bewaren in het populaire uitgaansgebied in Oranjestad. Ellie op Patrouille zie je vanmiddag Curaçaose tijd om 16.25 uur op NPO 1.

Bron: Curacao.nu

8 Reacties op “Curacao.nu | Ellie patrouilleert op Aruba

 1. @William. Even ter verduidelijking. Ik heb niets tegen iemand die lgbt is. Sterker nog, ik heb een zoon die ook lgbt is en in mijn kennissen kring zijn ook lgbt kennissen/vrienden.
  Dat ik het eens was met laplas, is vanwege het feit dat ik een persoonlijke aversie heb tegen die mevrouw lust.

 2. Voor alle duidelijkheid lesbienne of homo is geen belediging dus de actie van de commentpolis is op z’n minst merkwaardig.

  Wellicht moet de commentpolis de gay parade bezoeken.

  Helaas ben ik geen homo anders had ik van de daken geschreeuwd, “I am gay and I am proud”.

 3. Blij dat de comment police een dergelijke reactie heeft verwijderd. Begrijp @JB niet dat hij het ‘eens’ is met zo’n onbeschaamde opmerking!

 4. Gaat het ERIC??????????????????

 5. Waar slaat iemands geaardheid nu op @Erica. Uitermate onbeschoft dit.
  Is er geen Comnent police meer?

 6. joop savaneta

  Zeer denigrerende opmerking ericlapas. Het was gewoon de moeite waard voor de Nederlandse TV kijker dat ze inzicht hebben gekregen over het politiewerk op Aruba, en de termen lesbienne of homo is niet meer van deze tijd want we zijn allemaal gewoon mensen. Ellie Lust heeft overigens dertig jaar politie ervaring achter de rug in de criminele stad Amsterdam en is dus wel wat gewent. Zij werkt nu voor een TV programma wat nogal wat jaloezie los maakt bij kortzichtige mensen.

 7. Helemaal juist @Laplas

 8. KKC commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *