Curacao.nu | Forensisch onderzoek bij Girobank, Ennia en Centrale Bank

Persbureau Curacao

Premier Ruggenaath wil antwoord op de vraag wie er verantwoordelijk en mogelijk zelfs schuldig is voor de problemen bij de organisaties | Antilliaans Dagblad

Willemstad – Er moet een onafhankelijk forensisch onderzoek komen bij de Girobank, Ennia en Centrale Bank. Dat wil premier Eugene Rhuggenaath.

Hij wil volgens het Antilliaans Dagblad antwoord op de vraag wie er verantwoordelijk en mogelijk zelfs schuldig is voor de problemen bij de organisaties.

Bron: Curacao.nu

7 Reacties op “Curacao.nu | Forensisch onderzoek bij Girobank, Ennia en Centrale Bank

 1. Toen Reinald curiel dit bericht las, moest hij hard lachen en haastte zich naar de Rotary happy hour.
  Om daar te kijken of er nog personen waren die wel zin hadden in een snabbel om hun rekening wat te spekken en een rapport te maken waar de gebroeders Grimm jaloers op konden worden en de schuld vraag beantwoord kan worden met schuldige die dood of afgeserveerd zijn. En ze leefde nog lang en gelukkig

 2. Curacao revisited

  Toen Reinald curiel dit bericht las, moest hij hard lachen en haastte zich naar de Rotary happy hour

 3. Fred Schiedam

  Het antwoord: de politiek die de toezichthouders, commissarissen, directieleden, accountants benoemden.

 4. Als de eenvoudige burger de wegenbelasting respectievelijk de aqualectrarekening niet betaald , heeft krijg ze een fikse boete / wordt medogeloos afgesloten.

  Onregel je een complete economie vanwege falend bankbeleid/ toezicht of laat je 30% van de waterproductie in de grond weglopen / of onderwerp je een compleet eiland aan een electrische blackout, wat honderden miljoenen kost loop je respectievelijk met een enkelbande rond of krijg je een gratificatie / mag je aanblijven als directeur.

  Absolute klassejustitie…

 5. Iets met kalf en put ?

 6. Stephen Capella en zijn moeder eindelijk naar Bon Futuro?!

  En mogen de commissarissen Anthony ‘Centje’ Cijntje, Philp ‘Bysides’ Martis en Neetje van der Veen, de zelfbenoemde goeroe corporate governance, ook mee?

  Ongelooflijk dat Neetje van der Veen nog in de Rekenkamer zit, want dat hij niet kan rekenen heeft hij bij Girobank wel bewezen.

 7. Premier Eugene wil weten wie er verantwoordelijk en mogelijk zelfs schuldig is voor de problemen bij de organisaties.

  What about de personen die aangesteld werden en royaal betaald/ vergoed zijn om de boel daar te besturen, in het gareel te houden en controleren?

  Directie, RvC, huis Accountants en Toezichthouders van de Giro, Ennia en CBCS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *