Curacao.nu | Gevangene blijft vast ondanks voedselallergie

Persbureau Curacao

Adelberto Martina krijgt sinds hij gevangen zit voortdurend huidreacties als hij gegeten heeft. SDKK heeft nu beloofd het dieet aan te passen | Extra

Willemstad – Een gevangene van de SDKK komt niet vrij omdat hij allergisch is. Dat besliste de rechter gisteren.

Adelberto Martina krijgt sinds hij gevangen zit voortdurend huidreacties als hij gegeten heeft. Omdat de gevangenis geen speciaal menu voor hem wil maken, stapte Martina naar de rechter en eiste vrijgelaten te worden.

Maar zover komt het niet, omdat de SDKK de rechtbank beloofde het dieet aan te passen. Hoe is nog even de vraag, want de keuken van de gevangenis is door de Inspectie gesloten.

Bron: Curacao.nu

9 Reacties op “Curacao.nu | Gevangene blijft vast ondanks voedselallergie

 1. Mag ik ook wat zeggen?

  Third world prison! Goede graadmeter om een indruk te krijgen hoe de gemiddelde overheidsinstellingen eruit zal zien als dit eiland onafhankelijk zou zijn.

 2. @ Maurice
  LOL

 3. Het lijken wel muggenbulten.

 4. Aparte reactie. eenzijdig Galbulten krijg je op plekken waar je contact hebt met de allergeen… ..Ziet er meer uit als mieren beten.
  En waar is de verklaring van een huidarts.

 5. Als je zoals deze mafkees in het gevang met een rose onderbroek rondloopt mag je blij zijn met alleen huidsuitslag.

 6. Zit niet in het gevang, en heb toch soms galbulten.

 7. Hoe kan iemand die voor moord vastzit, denken dat hij voor voedselallergie vrij kan? Een voedselallergie is niets vergeleken met wat de nabestaanden meemaken.

 8. Trots op Curaçao

  Bedwans! Reactie op zijn zij van het liggen. Veel te vaak op bed kunnen liggen. DDT spuiten en vooral veel lichamelijke activiteit. Geulen graven, stenen kapot slaan.

 9. Tja, als je geen Eric Garcia heet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *