Curacao.nu | Gijsbertha wil goksector legaliseren

Persbureau Curacao

Al meer dan 25 jaar opereert deze sector zonder toezicht en wettelijke vergunningsvoorschriften. Zo worden er illegaal sublicenties verstrekt, waar de overheid geen toezicht op houdt | Persbureau Curacao

Willemstad – Minister Gijsbertha wil de online goksector en offshore hazardspelenwetgeving gaan legaliseren en reguleren. Hij zei dit tijdens een bezoek van een goksector conferentie in London.

Al meer dan 25 jaar opereert deze sector zonder toezicht en wettelijke vergunningsvoorschriften. Zo worden er illegaal sublicenties verstrekt, waar de overheid geen toezicht op houdt.

De Gaming Control Board gaat hiermee belast worden in de plannen van Gijsbertha.

Bron: Curacao.nu

3 Reacties op “Curacao.nu | Gijsbertha wil goksector legaliseren

  1. Kenneth Gijsbertha die boert er goed bij met de goK sector mag hij nog een villa bouwen op Janthiel ZONDER HYPOTHEEK hij jokte dat de villa van zijn zoon was,die ontkende dat.Dit keer Misschien op naam van zijn byside?

  2. Kenneth Gijsberta hij kan het weer niet laten,Curacao wordt er niet rijker van.De gokmaffia gaat nu gwoon door wie zijn de volgende doden want die gaan er zeker vallen Wiels,Bolle en Pretoe zijn vermoord voor en om de gokmaffia en witwassen

  3. De oplossing is niet “legaliseren”. De oplossing is reguleren. Met name de tekst “zonder toezicht en wettelijke vergunningsvoorschriften” zegt dit ook. Naar mijn mening heeft de instantie die dit toezicht zou moeten houden er een potje van gemaakt (lees: steekpenningen geaccepteerd).
    Ik heb sterk het vermoeden dat Gijsbertha wat andere bedoelingen heeft, zoals ik het hier lees. Zorgwekkend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *