Curacao.nu | Grenssluiting Venezuela misschien opgeheven

Persbureau Curacao

Curaçao wil voorkomen dat een opening leidt tot nog meer Venezolanen die hun heil op het eiland komen zoeken. Rhuggenaath voert besprekingen daarover met Venezuela

Willemstad – De grenzen tussen Venezuela en de eilanden van het koninkrijk gaan wellicht weer open. Al is dat waarschijnlijk in stapjes.

Curaçao wil voorkomen dat een opening leidt tot nog meer Venezolanen die hun heil op het eiland komen zoeken.

Rhuggenaath voert besprekingen daarover met Venezuela. Dat land heeft laten weten bereid te zijn de grenzen met Curaçao weer open te stellen voor verkeer van personen en goederen.

Bron: Curacao.nu

4 Reacties op “Curacao.nu | Grenssluiting Venezuela misschien opgeheven

 1. Ja, goed voor europa. Jammer voor Cur want wij hebben Venezuela niet kapot proberen te maken.
  Europa en de VS hebben Libie kapot gemaakt.
  Irak, Syrie etc.
  Masha bon mes pa nan. Hoe vluchtelingen die kant hoe beter voor hun.
  Van mij mag Turkije de flood gates openmaken
  Hoe meer hoe beter. Wellicht volgens zij de VS niet meer.

  En zij hebben de toestand in Venezuela nog erger gemaakt.

  Wat denken de Europeanen en VS wel ?
  Dat de rest van de wereld niet een veilig leven willen leiden ?
  Hun eigen toekomst willen bepalen ?

  Floodgates openen Turkije. Open dat ding.

 2. Er staan natuurlijk wat mannen hier die nooit van safe seks gehoord hebben te popelen om de nieuwe lading Venezolaanse dames met hun HIV te besmetten.

  Vroeger kwamen vrouwen uit Colombia en Sto. Domingo met hun rontgenfoto’s in de hand op HATO aan en bij de Douane en immigratiedienst spraken ze van carne nueva.

 3. Curacao is geen filantropische instelling voor crimigranten die hier de boel opstelten komen zettene geen respect hebben voor de wet en regelgeving..

 4. De toestroom van immigranten naar Curacao begint al aanleiding te geven tot bezorgdheid. Velen in de regering zoals Rhuggenaath zijn van mening dat de goedkope buitenlandse arbeidskrachten zullen bijdragen tot de toenemende werkloosheid onder de bevolking. Migranten en vluchtelingen zijn de aanstokers van rellen in Europa, ook in Nederland. Werkloze immigranten/vluchtelingen vormen gewapende benden die onschuldige burgers beroofden, (doodden) en verkrachtten. Duizenden geïmmigreerde vrouwen bedrijven prostitutie. Agressieve buitenlandse bedelaars, mannen, vrouwen en zelfs kleine kinderen,beginnen hinderlijk te worden. Allemaal vluchtelingen. Er is geen sociale zekerheid en politieke stabiliteit meer in Europa. Hevige en gevaarlijke protesten beginnen te rijzen tegen de aanwezigheid van de „illegale immigranten” en „ongewenste brutale , onbeschofte, en schaamteloze vreemdelingen”. Er is geen rust, geen zekerheid, en er is geen veiligheid onder het volk. . Er wordt echter weinig gedaan om de naleving van de wet af te dwingen, ook in Nederland. Curacao kan en mag zich de rol van “kerstmannetje” niet langer permitteren. Nogmaals, vergeet 30 Mei 1969 niet, toen de bonden/regering NIET naar het volk wilde luisteren. Rhuggenaath speelt met vuur, totdat hij zijn vingers verbrandt………………..Waar is deze man in Godsnaam mee bezig????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *