Curacao.nu | Identiteit dodelijke slachtoffers bekend

Persbureau Curacao

De twee werden maandagavond doodgeschoten bij het buurthuis Seru Fortuna | Extra

Willemstad – De identiteit van de slachtoffers op Ser’i Papaya is door de politie bekendgemaakt. Het gaat om de 36-jarige Roderick Ilaria en de 18-jarige Chrisine Smith. Beiden zijn op Curaçao geboren.

De twee werden maandagavond doodgeschoten bij het buurthuis op Seru Fortuna. De lichamen zijn op last van het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor nader onderzoek.

Met de dood van deze twee jongeren komt het totaal aantal slachtoffers van vuurwapengeweld dit prille jaar al op vier, drie daarvan in Seru Fortuna.

Bron: Curacao.nu

7 Reacties op “Curacao.nu | Identiteit dodelijke slachtoffers bekend

 1. Joep Meloen

  @ William,

  Waar ik mijn historisch besef vandaan heb ?
  Wat zou je denken van gewoon hier wonen in die tijd en zelfs van politieagenten toen al te horen krijgen dat je daar niet moest komen. Veel meer aansporing om er dan weg te blijven hoefde ik daarna niet meer te hebben.

  Maar los van dat. Het probleem van de buurt, van de criminele jeugd etc kan alleen worden opgelost door de bewoners van de buurt zelf. Ophouden met zoeken naar de magische toverstaf, die bestaat niet, gewoon zelf de schouders eronder en de jeugd gaan aanpakken. En voor de rest gewoon condooms gaan uitdelen, over 20 jaar is dan in ieder geval het probleem een stuk minder erg.

 2. Met al het mitrailleurgeluid in dat boevennest kunnen we het beter Seru Papapapapapapapapapapapapaya noemen.

 3. ‘Seru Papaya’ is gedurende lange tijd abusievelijk Seru Fortuna genoemd. Rond de jaren 1974/75 bouwde de Overheid hier een groot aantal volkswoningen. In totaal 560 huizen voor ongeveer 4000 bewoners, zone Fortuna en de wijk Seru Papaya beleefden een historisch moment in 1990 toen paus
  Johannes Paulus II de wijk bezocht. Dit is wat ik mij herinner.
  Ik weet niet precies waar Meloen zijn ‘historisch’ besef vandaan heeft maar dat is een andere discussie-:)

 4. Drechi pa bosnan Tur

  @Ans “…..” Gans:
  Dat is een bedreiging!!!! 🙁
  Ik ga een aanklacht tegen je indienen voor bedreiging, want zelfs een seconde samen met je in huis (laat staan in bed) is een aanslag op enig leven …….

 5. Joep Meloen

  Ben ik nu knettergek of is de vorige schrijver dat ?
  Seru Papaya loopt dwars door Seru Fortuna. Dan kun je wel vol proberen te houden dat het niet bij seru Fortuna hoort, maar dan ben je alleen jezelf voor de gek aan het houden. De mentaliteit in Seru Fortuna houdt niet op bij het begin van het asfalt, gaat er keurig overheen oftewel alles en iedereen op die heuvel heeft exact dezelfde mentaliteit en dat is al decennialang zo. Seru Fortuna is een nest van criminaliteit, gaat over van vader op zoon, moeder op dochter.
  Laten we elkaar hier niet voor de gek gaan houden aub.

 6. SERU FORTUNA lid/bewoner/ SERU Papaya hoort niet bij SERU Fortuna

  En hou op media met SERU Papaya aan te duiden als SERU FORTUNA. SINDS ZE DIE Wijk met probleem gevallen boven op de berg geplaatst hebben in de altijd nette bario SERO Fortuna associëren jullie de 2 wijken met elkaar. Nogmaals het is een andere buurt/ wijk. En wij de echte buurtbewoners en nakomelingen zijn dit meer dan ZAT. STOP MET SERU FORTUNA DOOR HET SLIJK TE HALEN MET CRIMINALITEIT BUITEN DEZE OUDE WIJK. GRT,

 7. ‘ Met de dood van deze twee jongeren…’? Is een 36-jarige man ook nog steeds een jongere of is het een schrijffout?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *