Curacao.nu | Kun je nog eten in Plaza Bieu?

Persbureau Curacao

De keukens stookten altijd op houtskool, maar na een brand begin dit jaar is dat niet meer toegestaan. De uitbaters van de keukens willen nu weer terug naar houtskool | Persbureau Curacao

Willemstad – Het is nog maar de vraag of er gekookt kan worden in het pas gerenoveerde Plasa Bieu. De huurders hebben een schuld van 12.000 gulden aan kosten voor kookgas.

Tot nu toe schoot de overkoepelende stichting Fundashon Marsche de rekening voor, maar het geld is op.

De keukens stookten altijd op houtskool, maar na een brand begin dit jaar is dat niet meer toegestaan. De uitbaters van de keukens willen nu weer terug naar houtskool.

Bron: Curacao.nu

7 Reacties op “Curacao.nu | Kun je nog eten in Plaza Bieu?

 1. Het is altijd weer hetzelfde probleem ambtenaren die vaak geen benul hebben van wat ze mee bezig zijn. Blijkbaar hebben die stommelingen bij economische zaken niet kunnen denken dat als ze iemand afsluiten dat ze iedereen afsluiten ook uitbaters die wel trouw hun rekening betalen.

  Zoals altijd worden de uitbaters die hier geen schuld aan hebben niet voor inkomstenderving gecompenseerd en ze kunnen waarschijnlijk ook geen advocaat nemen want dan zijn ze failliet.

  Het gaat dus hier niet alleen om het niet betalen van rekeningen maar ook als je betaalt wordt je afgesloten want ze kunnen uitbaters niet individueel afsluiten.

  Voor mij is niet duidelijk hoe het komt dat een kleine groep hier (in dit geval economische zaken) zoveel minachting voor de ander heeft, wat is er met ons negers aan de hand? Vraag me elke dag af. Eén positief punt we hebben wel een ziekenhuis zonder klassenverschil.

 2. M.M.Elemans-Hagen

  Dat is jammer, je kon er als Nederlandse / Antilliaanse ook héérlijk eten. Kom regelmatig terug op dushi Korsow. En het eten was altijd uitstekend en dushi, homboe!

 3. Niet betalen: geen gas en moven.

 4. De kleine man , o wee o , wee de kleine man .

 5. Commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

 6. Ongelooflijk dit.
  Wie draait hier nu weet voor op!

 7. Zijn die uitbaters nu zo dom of asociaal? Ik denk beide.
  Je geeft ze een vinger en pakken meteen 2 handen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *