Curacao.nu | MBO Bonaire kijkt terug op succesvolle Study Fair Curaçao

Persbureau Curacao

MBO Bonaire kijkt terug op succesvolle Study Fair Curaçao

Willemstad – Vorige week was MBO Bonaire voor de derde keer aanwezig op de Study Fair Curaçao. De school presenteerde daar de verschillende opleidingen binnen de vakgebieden Sport & Bewegen en Media. Ook introduceerde ze de nieuwe opleidingen in de studierichting ICT.

Enkele docenten en (oud)studenten waren aanwezig op de beurs. Zij vertelden bevlogen over de opleidingen, de doorgroeimogelijkheden en het eiland.

Zo kon mediastudent Nathaniel Paulo uit eigen ervaring vertellen hoe het was om Curaçao te verlaten voor een studie op Bonaire: “Ik heb hier de ruimte om mijn passie professioneel vorm te geven. Het eiland is rustig en veilig. De opleiding is super en de medestudenten zijn allemaal erg gedreven!”. Ook oud-mediastudent Evander Candelaria is blij met zijn toenmalige keuze om voor zijn studie te verhuizen naar Bonaire. Met veel enthousiasme toonden de heren verschillende facetten van het media-vak aan de vele geïnteresseerde leerlingen.

Giardiño Thomas, student Sport & Bewegen, heeft met dezelfde passie toekomstige studenten geënthousiasmeerd. Zijn onvermoeibare vermogen om leerlingen uit te dagen leidde tot veel spontane en spannende ‘sport-battles’. Hij wist op die manier de opleidingen van Sport & Bewegen op een ludieke manier onder de aandacht te brengen.

Ook de nieuwe opleidingen binnen de sector ICT konden op veel belangstelling rekenen. Leerlingen bleken zich te realiseren dat steeds meer bedrijven afhankelijk zijn van ICT gerelateerde diensten en zagen daarmee voldoende kansen op de arbeidsmarkt.

Benieuwd wat MBO Bonaire jou kan bieden? Kijk op www.mbobonaire.com

Bron: Curacao.nu

Een Reactie op “Curacao.nu | MBO Bonaire kijkt terug op succesvolle Study Fair Curaçao

  1. Als ik naar de website kijk, voldoet deze ook aan de eisen van een moderne website, het is responsive dus kan op een tablet of smartphone goed bekeken worden.

    Het is toch anders met onze jongeren die op dat niveau liever met obra di man en andere porkeria wordt beziggehouden. Tegenwoordig kan een goede ict-er meer dan een arts verdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *