Curacao.nu | MFK wil spoeddebat Isla

Persbureau Curacao

Statenlid Charles Cooper (MFK) | Extra

Willemstad – MFK wil in de Staten een spoeddebat over de toekomst van de raffinaderij. De partij wil meer weten over de Klesh Group waarmee gepraat wordt over de exploitatie na 31 december.

Op die datum vertrekt de huidige exploitant PdVSA. Die wil overigens wel doorgaan met de exploitatie in het nieuwe jaar. MFK vindt dat een goed idee, maar volgens andere partijen hebben de Venezolanen geen geld.

Bron: Curacao.nu

6 Reacties op “Curacao.nu | MFK wil spoeddebat Isla

 1. Ja hoor, de regering controleren door boeven, kan nie gekker worden.

 2. Curacao revisited

  Cooper is een boef, maar het parlement heeft natuurlijk wel het recht om geinformeerd te worden, hoe kan je anders de regering controleren?!

 3. Cooper wilt dat het land de raf zelf gaat draaien. Zelfs als we dat zouden doen, dan vergeet deze heer dat wij geen afzet markt hebben. De klanten die afnamen zijn van PDVSA. daarnaast moet er op de open markt worden ingekocht (olie) om de raf op te starten. Op geen een van deze punten hebben wij expertise voor de hand liggen. Dus de raf zal zeker tot half volgend jaar niet draaien.
  Ook moet de vraag worden gesteld wie de kapitale injectie moet doen om de raf op te starten. De overheid heeft het niet, en financierders staan niet in de rij om voor en half jaar de salarissen en kosten te dekken zonder inkomen.
  Maar, als Cooper en zijn business partners dit geld hebben, mogen zij zeker meepraten.

 4. Kop van jut c cooper mfk, dagelijks met z’n schreeuw op radio en tv weet ‘t weer. De charlatan (oplichter) heeft behoorlijk wat op z’n kerfstok en die is erop te gaan regeren liefst als minpres bai fliet.

 5. Oplossing graag Cooper .
  Hiermee moet je de oorlog winnen
  Allemaal laagvliegers .
  PDVSA hebben ze geld ?

 6. Abraham Mossel

  HOllE BOLLE GIJS van oplichters partij MFK en loopjongen van ras oplichter en phatologische beroeps leugenaar Gerrit de Raaf wil een spoeddebat over de toekomst van de verrotte raffi Wammes.MFK en domme HOllE BOLLE Gijs incl de van de af getrapte BLO school is getrapt denken nog even via hun nep bedoelingen voor het ISLA personeel gigantis hun zakken een jaar of langer te kunnen vullen een jaar word zeker tien of meerjaren. Maar een ding is ook zeker dit gaat niet door, al dreigen ze de Raf in de Jens te steken, dan maar de Jens er in,denkt de regering, maar de zakken van deze oplichters blijven leeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *