Curacao.nu | Nieuwe manager Communicatie en Voorlichting CMC

Persbureau Curacao

Germaine Gibbs communicatie CMC

Willemstad – Germaine Gibbs wordt de nieuwe Communicatie en Voorlichting-vrouw bij het CMC. Ze volgt Clifton Wallé op, die was aangesteld voor de bouw en opening van het nieuwe ziekenhuis. Gibbs woonde en werkte twinig jaar in de Verenigde Staten en kwam acht jaar geleden terug naar Curaçao. 

Zij wordt verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van het nieuwe ziekenhuis.

Bron: Curacao.nu

8 Reacties op “Curacao.nu | Nieuwe manager Communicatie en Voorlichting CMC

 1. Las haar CV in het AD van vrijdag.

  Als een waar communicatie expert heeft ze daariin haar tijd bij Ctex, waar ze met Anthony Lima orders van klanten vervalste, weggelaten. Denk dat dat haar taak ook wordt bij het ziekenhuis, liegen en bedriegen en de directie uit de wind houden.

  Maar goed, het ziekenhuis heeft een reputatie hoog te houden voor wat betreft het aanstellen van niet integere personen op hoge posities. Zo zaten de criminele graaiers Eric Garica en Stephen Capella off all people (Giro Gate, Ctex crime) er in de Raad van Toezicht.

  Denk dat het ziekenhuis beter af was geweest met 5 verpleegsters erbij die betaald hadden kunnen worden uit het salaris van mevrouwtje Gibbs.

 2. Zij zat bij CTEX. Verstuurde zij die zogenaamde facturen van bedrijven en contracten die bij CTEX zouden zijn. Ondertussen megasalaris terwijl er geen inkomsten waren

 3. We zakken steeds verder het moeras in .
  Wat een kolder.
  Pero nos mes por .

 4. Familie /bevriend van ja van die eigenlijk?

 5. Abraham Mossel

  Heeft ze meteen een mooi klusje, effe een degelijk bedrijf zoeken en de opdracht geven om de roltrap in het CMC te repareren, deze is alweer kapot.

 6. Voorlichting en communicatie is meestal gewoon iemand die een bullshit verhaal moet houden, dingen met de mantel der liefde bedekken, een volkomen overbodig functie als een instantie niets te verbergen heeft.

  Wat vaker ontbreekt bij hulpverleners is een communicatie training, hoe slecht nieuws te vertellen. Zo had een bekende van mij, teelbalkanker nou dat wenst je zelfs je ergste vijand niet.

  De specialist zei tegen de man wij moeten je ballen afsnijden en je zal nooit meer seks kunnen hebben.

  De man ging vervolgens gelijk van het SEHOS naar de Juliana brug om te springen.

 7. Gibbs deed eerder de communicatie van Ctex, de gezamenlijke fraude van Eric Garcia, Stephen Capella (Girobank) en Anthony de Lima (Ctex).

  De fraudeurs Eric Garcia en Stephen Capella zaten, en dat is alleen op Curacao mogelijk, ook in de raad van toezicht van het ziekenhuis.

  1 +1 = 2

 8. Weer zo een overbetaalde trut, tegenwoordig heb je computers en computerprogramma’s waar medewerkers hun werk moeten documenteren en iedereen geautoriseerd wordt om die informatie op te vragen die hij/zij nodig heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *