Curacao.nu | Nini Fonseca definitief veroordeeld

Persbureau Curacao

Daarbij zijn geen juridische fouten gemaakt die zouden moeten leiden tot andere rechtspraak, zegt de Hoge Raad | Persbureau Curacao

Willemstad – De veroordeling van Burney ‘Nini’ Fonseca tot 26 jaar gevangenisstraf blijft in stand. Dat heeft de Hoge Raad vandaag bepaald. Nini werd zowel in Eerste Aanleg en in hoger beroep veroordeeld vanwege het medeplegen van de moord op Helmin Wiels.

Daarbij zijn geen juridische fouten gemaakt die zouden moeten leiden tot andere rechtspraak, zegt de Hoge Raad. Nini wordt gezien als de moordmakelaar die in opdracht Elvis Kuwas en zijn vriendjes inschakelde om de moord te plegen.

Bron: Curacao.nu

Naschrift KKC:

2017 Maximus in Eerste Aanleg

 1. Requisitoir (samenvatting)
 2. Pleitnota Marije Vaders
 3. 11 mei 2017 – Strafvonnis in Eerste Aanleg – Bunrey Fonseca

2018 Maximus in Hoger Beroep

 1. 13 juli 2018 – Strafvonnis in hoger beroep – Burney Fonseca
2019 Maximus in Cassatie

 

6 Reacties op “Curacao.nu | Nini Fonseca definitief veroordeeld

 1. Wie zijn kont verbrand moet op de blaren zitten.

 2. Mag ik ook wat zeggen?

  Low ethical values

 3. Mag ik ook wart zeggen?

  Low ehical values

 4. abraham mossel

  tot nu toe zweigt hij als een graf maar voor hoe lang hij nu weet dat het 30 jaar brommen word, 4 jaar die hij al had en nu 26 jaar erbij, 30 jaar min een derde word 20 jaar zitten, kijkken of ninni nog zo zweigzaam zijn kaken op de plaats houd om zijn opdracht gevers uit de windt te houden?

 5. Mentaliteit Eric!

 6. Zo op de foto te zien is het een vader die zijn zoon bij de gevangenis ophaalt, dat moet als vader niet fijn zijn, een criminele zoon. Hier kunnen we behoorlijk wat statistiek op los laten maar er zijn helaas geen data.

  Het is interessant om te weten wat hier fout is gegaan, was vader ook crimineel of werkeloos? Verkeerde vriendenkring? Is het een bewuste carrière keuze? Hadden wij dit met sociaal maatschappelijke werkers kunnen voorkomen?

  Wij zullen het nooit weten dus kunnen wij ook geen beleid op loslaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *