Curacao.nu | Nog 103 miljoen nodig om CMC af te bouwen

Persbureau Curacao

Toch geen 225 miljoen | Extra

Willemstad – Het nieuwe ziekenhuis heeft nog 103 miljoen gulden nodig om afgebouwd te worden. Dat is ongeveer 16 procent van de totale bouwsom.

Ook is er zo’n 20 miljoen nodig om voorraden medicijnen en medisch materiaal voor anderhalve maand in te kopen. Dat valt op te maken uit de woorden van Gilbert Martina die zaterdag met de pers sprak. Komende vrijdag gaat het nieuwe ziekenhuis open.

Bron: Curacao.nu

13 Reacties op “Curacao.nu | Nog 103 miljoen nodig om CMC af te bouwen

 1. De Rechtsstaat

  Helaas krijg ik één (1) stembiljet.

  Dus, welke heb ik dan op gestemd?

 2. Rechtsstaat en je onbeschofte criminelen van kdnt.

 3. Wellicht is het een idee om deze enorme berg verdwenen geld terug te halen bij de stemmers welke destijds de maffiose MKF in hun pluche zetels hebben geholpen waardoor de rooftocht kon beginnen. Hoog tijd om nu de rekening voor deze nationale ramp eens bij de juiste groep te leggen.

 4. De Rechtsstaat

  👍, of te wel één pot nat daar in politiek Willemstad.

 5. De rechtstaat,, inderdaad graaiers! net zoals je MFK vriendjes!

 6. De Rechtsstaat

  Gewoon ordinaire graaiers.

 7. De staat vanzowel het HNO als het SEHOS, de vele aanwezige gebreken, de oplever achterstand, de mega prijs die daarvoor betaald is, en de enorme budgetoverschreiding vertellen ons weer eens pijnlijk dat het niet best gesteld is met de efficiency en budget discipline van de personen in charge op dushi Curaçao

 8. Hai Nico ,
  Omdat , nos mes por .

 9. Curacao revisited

  @Nico: ik krijg eerder de indruk dat Martina het zinkende schip ENNIA heeft verlaten in ruil voor een afkoopsom. Na zijn successen bij ENNIA, bonaire fish farm, HNO en Ilsa zal er ook daarna weer een baantje voor hem geregeld worden.

 10. Gilbert Martina ik hield mijn hart vast,toen er bekend was dat hij de nieuwe directeur zou worden van CMC immers geen maand eerder werd hij als ENNIA directeur op staande voet ontslagen door wanbeleid (zie Ansahry ) Hij had zijn wonden nog niet gelikt verscheen hij op het toneel als directeur CMC een politieke benoeming van Suzy Roemer ons kent ons .
  Desastreurs hoelang nog de miljoenen vliegen ons om de oren.
  Het land Curacao wordt leeg geplunderd waarom grijpt Nederland nog niet in?

 11. Een vraag 103 miljoen in Ant – guldens of euro,s

 12. Commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

 13. Curacao revisited

  Zou meneer Martina naast inzage over de kosten medicijnen ook inzage kunnen geven hoeveel er nog nodig is om zijn niet te stuiten geldzucht te bevredigen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *